Täytyy myöntää, että olen löysä PASKA. Tosiaankin ruhon koostumukseltani olen ollut melkoisen löysää paskatavaraa jo sellaiset reilun 33-vuotta, mutta tänään vielä henkinen puolikin osoitti löysyyttään -jälleen kerran. Nimittäin meikäläinen ei viittinyt lähtee aamusella olleenkaan rumaa ruhoani kurmoottamaan. Meikän lihat olivat TOTAALISEN hellinnä eilisestä otatuksesta.

Mielestäni etukäteen arvelin, ettei tollainen 1min/1min intervalli tunnu missään, mutta tiettyhän vedin kovat astetta kovemmin, ja palautukset myöskin liian kovaa, niin olinhan siinä 12 minsan kohdalla jo ihan valmista kauraa SAATANA. Etukäteen olin suunnitellut kummiskin kärsiväni sellaiset 25-30minsaa, mutta en todellakaan pystynyt kärsimään kuin ne pakolliset 20minsaa, kuten ennenkin. Eikä se aamuinen puntiloiden nostatus auttanut tässä harjoituksessa, ainakaan sitten pätkän vertaa PERKELE.

Päivän jumppailin raivolla nilkkaa ja iltamassa lähdin salille suorittamaan 1,5 tunnin perusmättö-operaatiota. Läiskin 30minsaa soutukonetta ja päälle taoin hullunraivolla sisäsauvakävelintä 60minsaa. Olo oli jälleen ryytynyt, sillä sellaisen 8 litran hikoaminen ei tunnu ollenkaan kivalta. Muutenkin koko treenin ajan VITUTTI reteesti, sillä soutukuntokin on sen vertaa PerBerasta, ettei pahemmasta väliä.

Huomisesta en sitten tarkemmin tiedä. Katellaan mitä ruho sekä psyyke kestää. Juoksemaan mieleni eniten tekevi tällä hetkellä PERKELE.