Tulipahan taas mieleen, jotta tänään on lauantain. Tarkoittaa sitä, että kunnolliset ja tunnolliset Suomalaiset(miehet), etsivät taas esi-isiltä perityn kirveen ja rupeevat näin alkuillasta harjoittamaan ruhoa sen käyttöön. Sitten ku kirves on löytynyt ja käyttötekniikat ovat hyvin jälleen lihasmuistissa, niin voidaan ruveta imuroimaan aromikasta Suomalaista kuivaa valkoviiniä nimeltään koskenkorva oikeen maksimiteholla. Tässä vaiheessahan enää ketään ei kiinnosta mun tuotosten lukeminen VITUN vertaa, joten en jaksa tänään panostaa PASKAAKAAN.

Aamulla heräilin ja hetken jälkeen olinkin jo raikkaassa vesi tuhnussa vetämässä normi lenkkiä. Jalat kinnasivat aivan HELVETISTI etu- ja takareisistä, pakaroista nyt puhumattakaan. Vissiin kuntopiireilyn uudet liikkeet veti lihaksiston aivan järkyttävään overconditioniin. Tarkemmin kun miettii, niin mitäpä se lihojenjumitus tässä vaiheessa kautta haittaa, sillä ensi kesänä on tarkoitus kerätä marjat lukuisien loppukirivoitojen muodossa.

Illalla käytiin Manun kanssa kompuroimassa perusmättöä 18km ja tuntuma jatkui yhtä messevänä kuin aamullakin. Manukin laukkasi kuin vanha ruuna ja tällä kertaa ruuatkin suostuivat pysymään sisuksissa.

Muutenpa mun elämään ei kuulu PASKAAKAAN, joten vähänkö VITUTTAA, koska viitin avautua kurjasta elosta jopa tänkin verran PERKELE