Eilen aamuna heräillessäni päätin, etten enää valvo samalla viisiin kuin edellisenä iltana, tuli nimittäin käytyä unille päälle kolmen. Viime yönä tai siis aamulla rupesin nukkumaan puoli kuusi, eli meikän päätöksethän pitäävät, se on JÄMPTI. Tarkasti, jos tätä päätöstä rupeaa lainopillisesti tulkitsemaan, niin huomaa etten valvonut samalla viisiin, vaan tokihan valvoin muutaman tunnin pitempään SAATANA. Hyvä minä, päätöksenihän pitäävät AINA!!

Olen ruvennut huomaamaan kropassani liikunnan vähyyden, varsinkin ku käy näin mukavasti valvotuttamaan. Aikoinaanhan yhtenä osatekijänä kestävyysurheilun aloittamiseeni oli, etten tuntenut itseäni iltaisin tarpeeksi väsyneeksi, joten tiestöltä hain ylimääräisen rasituksen. Tämän päätöksen jälkeen, alkoi unikin tulemaan paremmin silmään.

Myönnetään, että tällä kertaa osasyynä valvomiseeni oli myös elokuvien katseleminen silmät kilellään. Eilen nimittäin kävin tuijjottamaan eläviä kuvia siihen malliin, jotta Repomieskin sanoisi huh huh. En MITENKÄÄN malttanut käydä nukkumaan, ennen kuin kaikki SAW:n jaksot I-VII oli tuijottettu lävitte. Näinpähän se meikästäkin kuoriutui aikamoinen video/netti/tv/sohva-fiikki PERKELE.

Odotellaanhan milloin emännältä palaa totaalisesti hermot meikän habitukseen ja nakkaa pihalle. Ainakin kohtuullisen tulikivenkatkuisia katseita luo meikän ryytyneen olemuksen suuntaan.