Meinasin jättää tän päivän välistä, siis päivittelyn suhteen, mut justiinsa siunaantui kaksi minuuttia ylimääräistä aikaa hektiseen elooni, niin läsäytetäänhän vaikka kilometrit ylös.

Iltamassa ei meinannut tulla uni millään silmään, ku VITUTUS oli sen verran tapissaan, ja muutenkin kroppa vääntelehti HELVETIN ylikierroksilla. Olisi varmaan pitänyt narauttaa pullollinen viintä naamariin tai edes majoneesia, jotta olisi saanut kierrokset pudotettua silleen sopivalle tasolle.

Jossain vaiheessa kummiskin nukkuMasa oli kävässyt heittämässä unihiekat meikän silmiin ja kyllähän aamusella olisi sitten torkuttanut ihan TÖRKEESTI. Sain kummiskin kammettua itseni lenkille ja kävin veivaamassa kevyttä vajaan 10km.

Päivän kuljailin joutavia mm kävin vaihdattmassa homo-scootteriin öljyt, ku tuntuu jotta siinä venttiilit naputtaa. Lopun viimeisen se naputus taitaa olla mun pään sisällä tai sitten siinä helvetinperkeleen aparaatin voimansiirrossa, sillä eihän naputus vähentynyt, ja tarkemmin asiaa tutkittuani kyllä se melu sieltä peräpäästä tulee (joten turhaahan en sitä ole homo-scootteriksi ristinyt).

Iltamassa vetelin ansiokkaasti päikkäreitä, jonka voimalla jaksoin lähteä tallustelemaan Vuoksen varteen 16km perusmättölenkille.

Siinä meni se kaksi minuuttinen SAATANA.