Voi HELVETTI, ku äsken naputtelin pitkän kirjoituksen Kalevan Kisojen tuntemuksistani, mutta häröilin raivopäissäni sen vertaa, jotta teksti pyyhkiytyi taivaan tuuliin, enkä saanut sitä survottua eetteriin. No sattuuhan näitä, kuten myös niitä, että tämä HELVETIN tietokone kohta lentää tosta ikkunasta pihalle tuuleetumaan SAATANA.

Mulla oli seikkaperäisesti selvitettynä kuinka tajuttoman paljon tämä edustusoikeus-PASKA jyystää meikäläisen oikeustajua. Eihän tässä HELVETTI ole järjen jyvästäkään, eikä myöskään kenenkään järkevän ihmisen oikeustaju voi tälläistä VITTUILEMATTA hyväksyä. Turun urheiluliitto tuo ulkomailta ammattijuoksijoita Suomeen kilpailemaan ja Suomen urheiluliitto hyväksyy tämän, antaen heidän juosta SM-kilpailuissa.

Totuushan on, että jokainen Turun urheiluliiton Kenialaisvahvistus ovat PELKÄSTÄÄN juoksemassa täällä, heille maksetaan tästä asiasta palkkaa, muuten heitä ei täällä pohjolan perukoilla kiinnostaisi olla PÄTKÄN vertaa. Sanoi sitten kuka tahansa, mitä tahansa, mutta asia on näin.

Sikäli joku SÄÄLITTÄVÄN Sul:in tahi Turun urheiluliiton viskaali tulisi nyt meikälle mussuttamaan edustus-säännöistä, niin väittäisin saaneeni itseni viritettyä sille ymmärtämis-taajudelle, että leipoisin viskaalin pärstänahan tasan samaan värisävyyn kuin Turun "urheilu"liiton edustusjuoksijoiden SAATANA.

Juoksijoita vastaanhan minulle ei mitään ole, sillä he tekevät sitä mistä heille maksetaan, mutta systeemi on täysin LÄPIMÄTÄ, Suomen "urheiluliitto" ei aja urheilijoiden asiaa missään tapauksessa ja Turun "urheilu"liitto on PERSEESTÄ.

Itse rupesin kelaamaan sitä, että viime vuonna juoksin SM-maratonin 3,5 viikon harjoittelulla akillesjänteen repeämisestä aiheutuneen leikkauksen jälkeen. Juoksin maratonin siksi, että halusin omalta osaltani parhaani mukaan auttaa kestävyysjuoksua veren vähyydessään. Kalevan Kisojen katsomisen jälkeen rupesin miettimään, että ei minun enää taida tarvita kestävyysjuoksua tässä asiassa enää auttaa, vaikka tänä vuonna olen pystynyt treenaaman jo pikkuisen paremmin; suomen urheiluliitto on tehnyt tähän auttamisasiaan kaikkensa.

Eikä SM-maratonille osallistuminen ole siitä kiinni, onko siellä Turkulaisia viivalla vaiko ei. Sikäli on, sitten VITUTTAA juosta, sillä mielestäni samalla lähtöviivalla on edustusoikeudettomia juoksijoita. Ellei heitä taasen ole, niin tunnen pettäväni muita juoksijoita, ketkä ovat osallistuneet SM-kisoissa maantiejuoksussa, maastoissa, 5k sekä 10k. VITTUMAINEN dilemma, ettenkö sanoisi....

Sinänsä surullista, ettei kukaan oikeasti tunnu välittävän, ymmärtävän, saati sitten rohkene asiasta puhua.

Oikeat tulokset
Kalevan Kisat

M 5000m
1. Jarkko Järvenpää Tampereen Pyrintö
2. Henri Manninen Jyväskylän Kenttäurheilijat
3. Tuomas Jokinen Turun Weikot

M 10 000m
1. Henri Manninen Jyväskylän Kenttäurheilijat
2. Jarkko Järvenpää Tamperee Pyrintö
3. Miika Takala Jyväskylän Kenttäurheilijat

Itse, jos kyseisellä listalla olisin, niin enpä uskoisi osallistuvani ruotsi-otteluun.