Tää päivä oli sit niin perseestä, ku päivä vain voi olla. Digikuvauksen ihmelapsi Kamis "Mark S." tuli hakee.  Ja sit taas mentiin Karhumäen tartanille. Siellä perinteiset lämmittelyt.. hikipäässä tortunväänöt käsivarsikyykyssä pururadalla. Käsivarsikyykyltä kipikapi vaatteiden vaihtoon. Piikkareita jalkaan pujotaessa jalkapohjaa kramppasi ihan törkeesti. Kolmesti piti päästää kenkä jalasta ja venyttää. Sit taas viivalle ja ei kun juoksee..

Saatana ku mie idiootti taas laskin kierrosajat kohilleen, jotta painan tasan 1.14 kierroksia. Ja vitut mie enää malttanut muistaa tätä laskelmaa.Heti puolen kierroksen jälkeen oli täys'hönkä pääläsä. Siinä sit painelin 3 min/km ja toisenkin jotain 3.03 tai jotain. Sit rupesin hyytymään IHAN vitusti. Joka paikkaa koski ja kolotti. Tympi/Vitutti koko juoksu...No maalissa olin sit ajassa 15.58...Eli mäni ihan päin persettä koko juoksu. Ainut lohtu minkä tästä löysin oli se, että se joka tuli toiseksi kisassa hävisi mulle toista minuuttia. Ja mie hävisin sille viime vuonna joka matkalla 7,4 km - maratoniin. Usein jopa minuutteja. Saatana -ei kiinnosta edes kirjoittaa mitään järkevää.

127896.jpg

HasaPepePaparazzin otoksia...ihan freesi äijä...

Lisäys: Tämän päivän positiivisinta puolta oli YU-tytöt tiukossa trikoissaan. Kyllähän siellä tälläisen viriilin nylkyn silmä lepäs huoh!! Näiden YU-Tyttölöiden hyvin muodostuneita paikkoja tsiikatessa. Pitäisi varmaan enemmän käydä kisoissa ihan pelkästään katselemassa, niin voisi keskittyä OLENNAISEEN!!