Aamusta läskin mäiskin Aholan mäkiä VR3+VL15+VR3 muodossa. Tarkoitus oli ahdistaa silleen sopimoilleen, mut taisin väliin rankoa asteen verran raa'empaakin. Ainakin toiseksi viimoisessa mäessä meinasi heittää laataa kankaalle ja tasaisen VITTUMAINEN paine toisessa päässä; vain merkkinä siitä, että kohta saattaa tärähtää paskatkin housuun -no ei mennyt kummiskaan. Kertonee suhteellisen perversistä mielenlaadusta; ihan OK fiilis jäi tästäkin treenistä.

Kävin sitte maalikylillä vähän shoppaamassa lisää lista matskua, ja uudet Ice Bugitkin oli tullut paikalliseen urheiluvälineitä tarjoavaan liikkeeseen. Sen verran vielä hilasin motivaatiota kehiin, jotta rupesin läiskimään niitä listoja seiniin. 

VITTU meikäläinenhän on oikee sisustusihme, eli yleensä ostan sillä perusteella tavaraa minkä hintaista se nyt sattuu olemaan. Halvin käy, jos vielä sattuisi alennuskorista löytymään pikkuisen II-laatua edullisemmin, niin mieluusti sitä sitten.

Ostin sieltä alennuskorista tollaiset HELVETIN koristelistat, jotka tahtoo maata katon rajassa silleen puoliksi kyljellään PERKELE, eli osittain makaa katon varassa ja osittain seinän. Voi JUMALAUTA miten meikän päähän ei mee noiden jiirikulmien satuttaminen YHTÄÄN. Sen kerran SÄKÄLLÄ ku saan jiirin kohdalleen, niin se VITUN lista on sentin liian lyhyt. Pitkähän se ei VOI olla, ku sitä lyhentämällä saattaisi saada hyvän, mut lyhyttä on niin VITTUMAISTA jatkaa, varsinkaan vain yhden senti vertaa. Uutuuttaa hohtavat alennus tapetit ovat jo ihan kuhmuilla ja naarmuilla, ku meikän ERITTÄIN tasaisella mielenlaadulla on tuolla itäsiivessä päivä meuhkattu PERKELE. Enpähän ihan heti ole värkkäämässä, kuhan tämän saan valmiiksi SAATANA -ei nimittäin sovi mun hermoille ei.

Iltamassa palauttavaa löntystelyä 11km.