Eilen aloitinkin sit taas treenailemaan. Olipahan melkoista könyämistä, vaikka kaiken järjenmukaan pitäsi suorastaan liidellä tuolla tiestöllä SAATANA, koska kevennetty on ihan törkeesti. Vetelin sellaisen 15 km normaalivauhdin ja reippaan välimaastossa. Aikaa taisi kulua tollaiset vajaata 58 minsaa. Eli mitäkä se nyt vauhdiksi tekeekään, olisko jotain 3.52-3.54 väliin vissiinkin. Verryttelyjen kanssa siitä taisi tulla tollainen 21,5 km lenkki. Maastot oli suurimmaksi osaksi hiekkatiestöö ja sopivan mäkistä reittiä hain.

Ensi syksyksi-talveksi-kevääksi arvelin palata lenkkimaastojen suhteen vähän niinkuin juurilleni. Nimittäin viime vuoden taoin suhteellisen tasaisissa maastoissa, mut nyt lähden entistä useammin Aholan suuntaan, ja siellä löytyy sopivan kumpuilevaa maastoa. Nuoruudenhan kilometrithän on vedelty suhteellisen rankoissa rinteissä tuolla P-Karjalan vaaroilla.

Eipä tänne PeräBerberiaan kuulu kovin kummoista. Paitsi jotta hillitön treeni-into on villinnyt taistelijoita kuin kulkutauti. Kamiskin meni hommaamaan Forerunner 205:sen, joten uuden härvelin innoittamana ensi kesänä pitäsi se 3 h olla paprua PERKELE!!

Mie oon siitä Forerunnerista höyrynnyt jo pitemmän aikaa, mut nyt se raasu sai sen tilattua. Olipahan sekin kyl projekti, ku rupeet Kamiksena Englantilaisesta nettikaupasta sitä tilaamaan. Hohho hoijjaa.

Taisipa olla virheliike...siis meikäläisen sitä tohon härveli kantaan houkutella, ku nykyisellään saan olla 24/h teknisenä tukena. Ei pysty virtaa koneeseen nääs laittamaan etteikö soita meikälle, ja aina löytyy jotain typerääkin typerämpää kysymystä heittää ilmoille. Olihan tarina Pikku Kamiksesta käpylehmistä ja kahdesta lego-palikasta, mut se on historiaa -nimittäin muinaishistoriaa.

Joo ei vaineskaan, ihan hyvä hommeli jotta Kamiskin alkaa pikkuhiljaa siirtymään muinaiselta 70-luvulta  2000-luvun pyörteisiin.