Melkeistä voisi nasauttaa paniikkinamiskuukkelia pohjaan. Ihan vähän tekee mieli, ei paljoa, tai oikeestaan himottaisi aika SAATANASTI läsäyttää parikin nappulaa ja jotain muutakin pohjaan. Olen nimittäin hokassut, ettei mun vauhti riitä YHTÄÄN mihinkään PERKELE. Mieltäni kaihertelisi  ruveta vähän harjoitteluakin viilaamaan vaikka mihin suuntaan ja valmentajan kanssa tästä keskusteltiinkin.

Hätäpäissäni soittelin Idoli R:llekkin ja häneltä tuli syväluotaavan tarkka analyysi kulkemattomuuteen. Tottahan analyysin jälkeen johtopäätelmä, jotta mitä pitäsi meikän ruveta tekemään. Kuulemma pitäsi ruveta treenaamaan, muuten juoksu ei kulje. Jotain tän tapaista olen kyllä itsekkin päissäni miettinyt.

Eipähän siitäkään neuvosta sinänsä paljoo hyötyy ole, nimittäin aikani tuntuu välistä olevan hieman kortilla ja palautumiskykyni vallan surkea. Tänäänkään en pystynyt juoksemaan kuin ap 16km keveetä ja iltamassa en ehdi tekee yhtään mitään.

Huomenna voisi kattoa, kuinka se läski ruho taas ahdistuu tiukamman vedätyksen aikana, mut siihen on taas vuorokausi aikaa.