Kämppä käryää kuolemalle -oikeesti. Sinänsä en sitä itse huomaa, paitsi jos käyn ulkona raikkaassa ilmassa muutaman minuutin, niin sisään tullessa voi kättä heiluttamalla tehdä "hattaran". Sen verran tuntuu sakeeta ilma olevan. Syy tähän sakeuteen on vallan selvä. Mullahan on melkoinen nippu tuhansien hiki litrojen suodattamaa juoksukamaa yhtenään kuivumassa. Vaikka nämä kuteet pesisi rikkihapossa, niin nehän tuntuuvat kärräävän ihan samoin kuin ennen pesuakin.

Teinhän aikoinaan kaikkia naisihmisiä syvästi koskettava idean kuukautiskierronkaliboimimis wunderbaumista. Nythän voisin ruveta markkinoinmaan elämysmatkoja kuukautiskierronkalibroimismajaan, siis vähän samaan tyyliin kuin ennen vanhaa oli kovassa huudossa olleet alppimajat. Vallankin ku mulla olisi 3 ylimääräistä makuuhuonetta, niin tännehän voisi sellaisen Bed, Breakfast ja menkat kohdalleen majoitus-hässäkän järkkäillä. Olisipahan seuraavat leirirahat taas tienattu PERKELE.

Tuloilmansuodatin

Tänään yritän juosta pitkää siivua (38km), mut kattellaan miten sujuu. Ainakin alkuverryttelyt sängystä jääkaapille olivat melkoista raastamista.