Jossain vaiheessa joudutaan ihan pakon edestä tauolla, sillä blogipohjan pitäjä lähestyi jonkimoisella tiedotteella, että rupeevat siirtämään tätä blogijärjestelmää jonnekkin 2000-luvulle, ja siitä saattaa tupsahtaa parinkin viikon mittainen tauko. Vanhasta tottumuksestahan tiedän, että kaikki kirjoitukset kannattaisi siirtää jonnekkin parempaan talteen. Todennäköisestihän kaikki kirjoitukset tuleevat häviämään, kuten kävi suurin piirtein kaikille kuvillekkin vähän aikaa sitten. Mie kummiskaan jaksa mitään talteen siirrellä, jos häviäävät, niin sitten häviäävät.

Tänään kävin urheiluvälinekaupassa ja PERKELEEN herkällä hetkellä menin ostamaan itselleni uuden juoksutakin. No, eipähän siinä mitään, takki maksoi ihan törkeesti. Enpähän tiedä mikä aivopieru pääsi lipsahtamaan, niin heikkouksissani lunastin sen omakseni, toki sydämeni verta vuotaen.

Kotona rupesin takkia päälle uudetaan sovittamaan ja huomasin, että hihan sauma on YLLÄTTÄEN ratkennut. Mullehan on käynyt tällä tavalla ennenkin, sillä useammasta Haltin kamppesta on saumat ratkeilleet heti ensimmäisillä käyttökerroilla, ja ainakin kerran olen heitä tästä kyseistä asiasta sähköisesti linjoja myöten lähestynytkin.

Nyt nimittäin VITUTTAA ihan TÖRKEÄSTI, sillä olenhan pitänyt Haltin kamppeita puolittain protesti-listalla, näiden sauman ratkeamisongelmien takia jo useamman vuoden. Harmillisesti en löytänyt sähköposti-arkistostani kyseistä avautumista olisikohan vuodelta 2007. Siinähän kerroin seikkaperäisesti, kuinka paljon on VITUTTANUT ostaa takkeja ja välikerrastoja, joita on joutunut heti kärkeen käsineen läjään harsimaan. Nythän en enää jaksa puuttua lankaan ja neulaan, joten marssinpa ompelijataren tykö uuden takkini kanssa, kunhan aika vain sattuu olemaan otollinen. Vaikka eihän nyt reilun parin sadan euron takin tarvitsekkaan ihan PRIIMAA olla, varsinkin sikäli tarkemmin miettii. PERKELEEEEE


PERKELE, jos saan selville, jotta joku tuttu on investoinut HALTIN kuteita tämän jälkeen, niin VITTUILEN ainakin vuoden putkeen.

ap 12 ip 3+18+3