En vielä ole jaksanut viedä samsungilaista takuuhuoltoon. Kyllähän tällä pystyy takomaan tekstejä ihan letsgou meiningillä, mutta enpä vaan ole jaksanut kirjoitella. En ole jaksanut avautua.

Nyt taas tämän postauksen verran jaksan. Elikkäs ku jaksaisi projektoida itsensä magneetti- ja röntgenkuviin lantiorangan osalta, niin sitten voitaisiin ruveta suunnittelemaan, jotta leikataanko lantio uudestaan, vai onko vika sittenkin selässä esim välilevynpullistumien muodossa. Se olisi taas 3500 - 4000 egee selällään, niin pitää miettiä tarkkaan jotta kannattaako -parhaasssakaan tapauksessa ns aktivii-uraa ei enää ole kuin 5 - 7 vuotta jäljellä. Muutenkin oon hoidellut viimeisten vuosien saatossa sen 30 000 euroa kankkulan kaivoon, joten ei hirveesti jaksaisi ruveta taloudellisesti panostamaan.

Kyllähän mie olen hölkällä käynyt, ja nyt alan ymmärtämään herroja Idoli R, Vaittinen, Friari, kun sanovat etteivät harjoittele, mutta silti niille hölkkäily maistuu ja kisoissa vauhti on hurjaa. Hölkkäilyllä ja harjoittelulla on eroa, vaikka taviskuntoilijasta jonkun vanhemman ravurin puheet treenaamattomuudesta olisivatkin paskaa.

 

Vapaasti OMA Taivaista lainatakseni

Harjoittelu ei ole masokismia - harjoittelemattomuus on.