Sattui sellainen tapaturma, jotta unohdin kokonaan blogin olemassaolon, joten tälläinen päivityskatko tällä kertaa PERKELE. Kohta alkaa tekosyyt ja selitykset loppumaan, kun puolustelen kirjoittelemattomuutta, mutta mitäpä siitä, kierrätän taas kaikki vanhat ja vähintään kertaalleen käytetyt tekosyyt vain uusiokäytöön SAATANA.

Keväinen pölyongelma on tuhonnut meikäläisen hengityselimistön sellaiseen lamaan, että 1930 ja 1990 lamat hakevat siitä vertaistaan. Tukehtumiskuoleman partaalla nappasin vielä muutaman nasevasti ylikovan sekä hapottavan harjoitteen, ja tämänkin lisäksi hieman keskenkuntoisena, niin itsestäänselviöhän oli, että aikamoisen kooman sain rakenneltua.

Tämän yliharjoituskooman kunniaksi olen hieman joutunut hölläämään harjoittelua. Lisäksi vielä tyhjensin kilpailukalenterista ne merkinnät, jotka sinne olin alustavasti oikein haalealla värillä rustannut, sekä lisäliitteellä; jos kaikki taivaanmerkit ovat kohdallaan. Hirveetä ressiä en moisista kummiskaan ottanna, tavoitehan on olla syksyllä kondiksessa, ja kevään otatukset olivat alunperinkin todella heikolla pohjalla.

Nyt keveämmällä harjoituskuormalla ollessani, aikani on riittänyt todella messevästi paneutumaan PA:n sekä Nikon NEROKKAAN valmennusohjelman TÄYDELLISEEN viimeistelyyn. Tämä hiominen saattaisi jollekkin asiansa osaavalle ammattivalmentajalle olla lähes mahdoton pala purtavaksi.

Nyt kun kouluja käyneiden ammattivalmentajia hieman rivien välistä arvostelin, niin voinhan kertoa oman etulyöntiasemani tässä valmennusasetelmassa. Satunhan itsekkin kuulumaan samaan liigaan, nimittäni Pohjois-Karjalan lihavimmat kestävyysjuoksijat ry:hyn. Tieto lihavien ihmisten valmentautumisesta on tullut meikälle kuin syntymäoikeutena SAATANA.

Koltiaisillahan viimeisin harjoitusrupeama päättyy 17.05 käytävään Joensuun puolimaratooniin. Tulosliuskoista voitte sitten ihalla kuinka ForrestGuurin taistelijat lyllertävät +100kg elopainoaan karkuun; sikäli ei kuolema, ylikunto tai rasitusvammat korjaa satoaan ennen sitä.

Toistaiseksi ainakin kannustus suoritukseen on ollut HELVETIN huikaisevaa - ettei tämä homma ainakaan siitä jää kiinni. Onhan valmennusvelhoudestaan tunnettu Kamis jopa herännyt talvipesästään näätäilemaan ja ilkkumaan, ettei taida vielä 3500m cooperikunto olla ihan paperia. Varsinkin kun kuuli, että PA oli lykkinyt Vuoksen lenkillä 7.4km/30.10@4.04. Tähän voisi jonkun vinkeän kuvan liittää Kamiksesta, mutta lisään joskus myöhemmin, sitä odotellessamme voimme JÄLLEEN muistella hänen velhomaista hiihtovalmennusuraa.

Eilen lykkäsin 3+15 rento+2, tänään aamulla 11km kevyttä ja iltamassa mätän perusmättöä perusteelliseti.