Tulihan sitä pyörittyä sotilaiden kisoloissakin tien tukkona, jos ei muuta. Sinänsä PERSEESTÄ tollaisetkin rypistykset räväytellä, kun treeniä viimeksi on pystynyt suorittamaan tammikuussa, niin eipähän fiilikset kisoitteluun ainakaan parhaista mahdollisista lähtökohdista olleen SAATANA. Muutenkaan ei VITUNKAAN järkee lähtee tonne hirveellä tohinalla ryntäilemään.

Otinpa reissun kokemuksen kannalta, sekä kovempana treeninä, sillä kumpiakaanhan ei viime aikona meikälle ole suotu. Ainut tavoite oli Manu-miehen peittoaminen, ja menomatkalla aloitinkin hillittömän psyykkaamisen. Manuhan on pystynyt treenailemaan viime vuodet ihan asiallisesti, eikä hän ihan PASKASSA kondiksessa ole. Meikänhän piti yrittää psyykkauksella saada muutamia sekuntteja keräiltyä itselleni varastoon -tietysti jo hyvissä ajoin ennen kisapaikalle saapumista PERKELE.

Psyykkaus menikin sen verran nappiin, ku eroksi maalissa tuli jotain parikymmenta sekunttia ja sijat oli mulla 7 ja Manu-miehellä 9. Mulla kärkeen oli eroo jotain minuutin ja vähän päälle ja kuten nohevimmat osanneevat laskee, niin Manu miehellä eroa kärkeen himppusen enemmän SAATANA.

Täytyy kyllä todeta, että PASKOJA ovat kyllä muutkin, sillä meikän treenit ovat tälle vuodelle suurin piirtein 10*400m. Muutenkaan ole pystynyt antibiootti-kuurin jälkeen säntäilemään kuin 1,5 viikkoa, joten kyllä eron pitäsi kaiken järjen mukaan vieläkin suurempi olla. Varsikin ku katsotaan meikän fyysistä habitusta, joka NYT sattuu olemaan vähintäänkin 10kg ylipainoinen SAATANA. Miehän en tunnetusti ole HUONO häviäjä PERKELE.

Eipähän tässä mitään kaksisempia. Treenit eilen ap 12,5km kev, ip 19km perusmättöä, tänään ap 12,5km kev ip 16km kev.