Aamulla JÄLLEEN oli tiukkaa kammeta sängystä. Kävin kummiskin nakuttelemassa keveetä reilun 10km ja meno oli HELVETIN tahmeeta. Varmaan oli energiat niin tyhjissä, että tuntui kuin olisin tarponut täinä tervaisessa suossa.

Kotiin nakuttelin ja heti suihkun jälkeen rupesin lataamaan energiaa päivän rientoihin. Sainkin verensokerin siihen tiimaan, jotta pääsin lähtemään katsoo yhtä rivarin pätkää PeräBerberian slummialueelle. Pääsinkin perille viuhuvien luotien ja palavien tynnyreiden lävitse, siis vallan oikeaan osoitteeseenkin ja VÄLITTÖMÄSTI rupesin tiiraamaan tönöä. Välittäjälle heittelin tiukkoja kyssäreitä ja tärkeimpänähän oli nurmikonhoidon vastuut sekä lumitöiden laajuus.

Kämpän katsomisen jälkeen oli ohjelmassa metsässä samoilua Kamiksen seurana ja olihan sekin vallan haastavaa. Ainakin ötököitä piisasi HELVETISTI ja välistä paarmat rupesivat vallan VITUTTAMAAN.

Iltamassa käytiin vielä Tero-miehen kanssa veivaamassa perusmättöä 18km ja lenkki meni lävitse keskinkertaisesti. Vatsassahan taas vähän kupliskeli, mut syynä tähän oli varmaankin viiden kahvilitran ja parin majoneesipullon kurlaaminen aikaisemmin.

Jep jep...