Jatketaan tällä tutulla alavireisellä linjalla, kuten tähänkin saakka... Tosiaankin tää blogin pitäminen on niin syvältä PERSEESTÄ, etten oikeen mitään muuta järkevää sekä kuvannollisempaa sanontaa tai lausahdusta sanavarastoistani löydä PERKELE. Varsinkin ku satun olemaan tynnyrissä kasvanut sekä täysin mielikuvitokseton IDIOOTTI. 

Kuten introsta nohevimmat voi huomata, niin oo muutamaan viikkoon (kuukauteen...tai no vuoteen) napannut sitten PASKAN vertaa tää ELOSTANI bogiin tilittäminen, mut ku päätetty on takoo näppäimistöö, niin taotaan sitten SAATANA.

Aluksi totean, jotta ensimmäinen todellinen takaisku tän blogin historiassa oli se, ettei Kamis ole enää samassa työvuorossa, joten tarinoita on ollut VITUN vaikee ruveta tyhjästä kehittelemään. Ennenhän ei tarvinnut kehitellä MITÄÄN, seurasi vain em legendaarisiin mittoihin paisuneen plösönkestävyyskuuhelon edesottamuksia tunnin tai pari, niin HETI oli pari viikkoo kirjoitettavaa.

Toisekseen nykyisellään tuntuu niin SAATANAN tylsälle ruveta höyryymään YHTÄÄN mistään, ku eihän siitä VITUN typerästä höyryymisestä oo mitään hyötyy kenellekkään PERKELE. Esimerkiksi mie en ole ensimmäistäkään kilometriä nopeemmin juossut tän umpiSURKEAN blogin takia. Joten mitenkä te aivan SAATANAN rakkaat lukijat olette hyötyneet tästä mitenkään? 

Kehitysideana oon tässä pohtinut, jos kekkailisin jonkun uuden aivan SAIRAAN mukavan harrastuksen(idealistalla mm naisten nauratus tai kuviokellunta). Siitähän voisin sitten tilitellä silmät innosta kiiluen tarinaa ainakin seuraavat 2 vuotta...Sillä onhan tää juokseminen oikeesti, niin VITUN idiootti harrastus, ettei tästä voi KENELLÄKÄÄN olla kirjoitettavaa joka päivä. Tai jos on, niin ei ainakaan kolmee päivää pitempään, häh vai VITTU ite?! Muuten ei oo se tarinointi tervettä....Ahdistaa SAATANA!!

Kolmannekseen voisitte VAIKKA ystävällisesti lopettaa tän PASKAN lukeminen, niin miekin lupaan lopettaa kirjoittamisen...Sitäpaitsi saatte siitä maksimaalisen hyödyn elämäänne siinä muodossa, ettette anna kanssaeläjille niin VITUN idioottia kuvaa itsestänne, sillä jos sattuu käymään että paljastutte tän SONNAN lukemisesta SAATANA, niin siitähän ei hyvä heilu.

Asiaan: aamulla 11km erittäin keveetä + 5*100m rennon nopeesti, illalla 15km perusmättöä+9ruskoa. Jalat ja koko äijä ihan PASKANA.

Lopuksi totean; kahden kilon siika

http://www.youtube.com/watch?v=ugl42dbJyz0

Jatkan tätä kisakalenterin viimeiseen kisaan +3 päivää, sitten mietitään jatkoa...VITTU