Aamulla heräsin hyvissä ajoin. Tällä kertaa vahingossa, mut en antanut sen häiritä vaan rupesin ripuilemaan kuntopiiriä. Jonkin tovin niksauttelin ja naksauttelin ruhoa ja päätin silti käydä päälle verkkailemassa. Eihän mulle aamiainen tunnetusti tahdo upota, jos en pikkuisen saa aerobista liikuntaa pohjille. Kuulaassa aamussa kuruuttelin 8km ja raavin loppulenkkiin myös ruskoloita.

Päivän kökköilin, jos jonnii joutavaa ja taisinpa komistuttaa habitusta muutaman tunnin kauneusunillakin. Päivän teemana oli vähän kovempaa laukkaamista ja läksinkin auringon laskiessa tiestöä mittaamaan. Vetelin vr3+3+12+vr3 treenin ja tuntuma oli jälkiverryttelyä ja iltaa lukuunottamatta ihan OK.

Jälkiverryttelyssä tuntui tiedätte kyllä mikä. Illan oon taas rampannut vessassa yrjöömässä ja paskomassa, sillä eihän mun ruholle tunnetusti nämä tulehduskipulääkkeet ja kovempi treeni oikeen sovi.

Tässä sohvalla erinnomaisessa ryhdissä kyhjöttäessä eli selkä spagettina ja hartiat niin lysyssä, että melkein toisiaan koskettaavat, silloin tuntee olevansa aivan SAATANAN kova jätkä. Niisk -mie ku oon tälläinen rassukka ja taitaa vielä tulla vesiduhakin.

Muutama viikko ollaan vietetty härkäviikkoja ja vielä olisi tarpeeksi edessäkin, joten meno jatkukoon PERKELE.