Aamulla kävin vähän verkkailemassa, jalat olivat yllättävän väsyneen tuntuiset eilisestä kuntopiireilystä, joten jätin lenkuttelun vaivaiseen 6km:iin.

Iltalenkin aiheena oli Kamismaisesti ahdistuslenkki. Nyt kyllä sattui melko moni asia menemään pieleen. Tai vielä olisi ehkä muutaman asian pystynyt paremmin sössimään, jos oikein olisi väkisin yrittänyt, mut ei kyllä hirveen montaa asiaa. 

Ohjelmassa oli 3+3+10+3, eli eka ja vika 3 on verkkaa, muuten vähän kovempaa menoa. Vaatteita päälle latoessa tuntui tuttu kahvin kuplinta vatsassa ja epäilinkin ettei tästä taas hauskaa seuraa. 

Ladoin verkat 3km ja rupesin ahdistamaan. Ekat 3km meni suht ok ja rupesin kiihdyttää vauhtia. Seuraavan 3km:n aikana tuli sanoinkuvaamaton kuvotuksen tunne, ku kahvit hyppi kurkkuun, ilmankosteus tuntui järkyttävän ahdistavan kuumalle ja eilen puntilla runnotut jalat eivät meinaneet pelittää huonostikkaan. Meikä lato sen minkä sykerajat antoi myöten mut 3,5km kohdalla oli pakko laatata kahvit tantereeseen, pyyhkiä pärstä paidalla ja jättää se kuivamaan aidalle.

Loppulenkin ajan oli taas PeräBerberian puliukoilla ja rauli-turisteilla ihmettelemistä ku läski lyllertää maksimi ahdistuksessaan Vuoksen vartta yrjö-vana suupielessä ja pärskien hikee ympäriinsä. 

Illalla EN tee YHTÄÄN palauttavaa lenkkiä PERKELE, enkä kyllä tee mitään muutakaan. Taidan ruveta jo nytten nukkumaan, ku VITUTTAA ramakasti jälleen.