Eipä jaksa taukoilla enempää, nimittäin alkaa VITUTTAMAAN tämä blogi-hiljaisuuskin. Treenattu on aivan valtaisia määriä ja maattu treenien jälkeen niin vaaterissa, että vatupassitkin olisi voitu kalibroida meikäläisen ruhon vaakatason mukaan SAATANA.

Olen myöskin käynyt vetelemässä väliin consept2 soutulaitetta ja viime vuoteen nähden kunto on vähän parempi, sillä pystyn veivaamaan suht keveellä tunteella tuntiin 15,5-15,85km:iä, mitä pidän suhteellisen aisiallisena matkana. Tietty kuka ei ole mokomaa konetta ikinä kokeillut, niin kannattaa toki käydä kokeilemassa, ja luonnollisesti HETI tunti mittariin ja täydellä höngällä PERKELE.

Aurinko on paistanut mukavasti ja vähän on tuuleskellut, mut nahkaani en tokkiinsa ole vielä polttanut. Luonnollisestihan pidän aina suurin piirtein toppahousuja ja villapaitaa päälläni ettei turmiolliset UV säteet pääse turmeleemaan meikäläisen kermaisen täydellistä ihoa.

Olen myöskin muistanut herkutella päivät pääksytysten, joten parin viikon päästä todennäköisesti näytän sivuprofiilista aivan Kamiksen kadonneelta kaksoisveljeltä, mut mitäpä pienistä. Sitten kesän kynnyksellä pudotan painoa sen 15kg, niin jopas askel lentää, niin PERKELEESTI.

Eipähän mulla ollut mitään aisiaa, pitänee varmaan keksiä huomiseksi joku jutun tynkä, ettei aina tarttisi kertoilla ihan joutavaa PASKAA.

Moron vaan KYRVÄT!!