Tässä on lällätelty eloa normisti eteenpäin. Happo tönki Mansesterilassa komiasti 14.03 vitskun ja haamuraja alkaisi olla aikasta likellä haarukassa tälle suvelle. Takala taasen paukutti 29:55:XX kypällä, joten sieltähän eräs tärkeä raja on plakkarissa. Itsellä ei mene mitenkään hyvin, saatikkaan etes normaalisti, mut pitää yrittää nauttia EDES pitkin hampain muiden onnistumisista, ja tokihan nämä suoritteet antavat uskoa omaankin tekemiseen. Molemmilla kestomenijöillähän on vaikeuksia siunaantunut (jopa enemmän kuin omiksi tarpeiksi) matkan varrelle, mutta ennätyksiin siltikin pystyivät vääntämään, joten hienoa periksiantamattomuutta.

Yksi kaunis päivä huomasin paikallisessa lehdessämme mainoksen, jossa houkuteltiin kalaostoksille. Firman nimi syöpyi syvälle aivokuoreeni, sillä olihan perustajalla vissiinkin kaikki markkinointipalikat just sopivassa järjestyksessä. Kaupan nimihän sattui sopivasti olemaan: Vuoksen kala & Busines Oy. VITTU mie naureskelin oksennukset kurkussa kyseiselle mainospläjäykselle ainakin kymmenen minsaa.

Eilenpä sitten Teboililla ostamassa bensiiniä menopeliini, ja niitä maksaessani silmiini pisti aivan loistokas käyntikortti  (Busines-kortti PeräBerbeeriksi). Heti kun silmäni HAVAITSIVA jotta Vuoksen kala & Busines Oy mainitaan jossain, niin munhan oli pakko tormistautua katsomaan, jotta mitä VITTUA? Nappasin kortin, ja TAAS meinasi yrjöt lentää kaaressa, ku rupesin tätä tavaamaan PERKELE.

Tälläisella markkinoinnilla kyllä saadaan huomiota, mutta enpä kyllä taida hirvitä ostaa mitään, sillä sikäli samalla huolellisuudella on kalat pakattu, niin listeria on enemmän kuin taattu.

Taitaa olla venäläisille moinen yritelmä suunnattu. Venäläiset sattuuvat tykkäämään kalasta, kuin maratoonari perusmätöstä ja busines on jokaisella Rauli-miekkosella veressä kuin promillet spurgulla. Voit hoitaa molempia tarpeita, sitten yhden pysähdyksen taktiikalla.

Eilen lätkyttelin aamusella 10km kevyttä ja iltamassa 19 km. Tälle aamulle kymppi keveetä ja iltamassa tarkoituksena 3+VL15+3.