Lipsahtanut taasen jonkinmoinen tovi päivityksestä, mutta häliäkös vällä PERKELE. Pitäsi vissiin laittaa jonkinlainen vuositavoite kirjoitettujen postausten määrään, niin tälleessä tulosurheilijana olisi helpompi pysyä tavoitteessa. Nythän tämä on tälläistä mukavuusalue surffailua, eikä jaksa hirveen usein avautua.

Muutamat elämässään epäonnistuneet palikat ovat tässä vuosien saatossa lähestyneet meikäläistä sähköisten postien sekä kommenttilootan kautta. Asiaahan on ollut laidasta laitaan; milloin on kehoitettu lopettamaan hölkkääminen ja aloittamaan juokseminen, joskus on neuvottu keventämään vauhtia, ja aina väliin on joku talidoomi jaksanut kitistä milloin mistäkin. Joskus on taas mussutettu joutavia, jotta en kerro tarpeeksi harjoitteluvauhtejani saati avaa rytmitystäni.

Mie ole jaksanut korvaani moisesta PASKASTA lotkauttaa, enkä suuremmin ole elämäni, puhumattakaan harjoitteluni kurssia muuttaa pätkääkään; ei vain kiinnosta. Enkä TIETENKÄÄN kerro omista rytmityksistäni puhumattakaan vauhdeistani, olenhan ollut NEROUDEN äärellä ja nykyisin ytimessä.

Taas jotkut PASKAHOUSUT rupeavat naukumaan; jotta mitä, ja mitä VITTUA?!

Totuushan on se, jotta sikäli meikäläisen ylensyönyt, iljettävän vastenmielinen sohvaperunainen läskihabitus on saatu 2200m coopperi kondiksesta hilattua sellaiseen laukkaan, että välistä voidaan neljänkin minsan vauhtia mennä, niin silloin ollaan jo ihan puhtaasti NEROUDEN äärellä. Puhumattakaan, jos alle ruvetaan ravaamaan SAATANA.

Johonkin kommenttilootaan olen laittanut esimerkki viikon. Kaivakaan se sikäli haluatte tietää vauhdeista - mie en jaksa sitä ehtiä PERKELE.

Ap 11,5 kevyt, ip 3+15+3 vähemmän kevyt.