Joo palataanpa tohon paluumatka hässäkkään. Eli la aamuna lähettiin MultiHipon kanssa veivaamaan himpun verran kovempaa treeniä. Mullahan oli se VL ja MultiHipolla tonnit(veti jo vimosen KEVEESTI alle 3 minsan.). Sen jälkeen olikin pikasuihku, pika-aamiainen, pikapakkaus sen jälkeen päästiin sit asiaan eli ODOTTAMAAN. Tyypilliseen Kenialaiseen TAPAAN meidän kyyti oli tunnin myöhässä. Mut päästiin kummiskin lähtemään suhteellisen pienten koukkausten jälkeen. Nimittäin meikälle piti hakee Kenian maastojuoksu maajoukkueen kapteenin edustustakki, ja sit piti vielä kääntyy takas Kemboin unohdettua passinsa kämpille (samalla pysähdyksellä Jampan toinen kenkä katosi mystisesti...lähes paranormaalisti)

Kulkuvälineenä meillä oli matatu elikkäs sellainen paikallinen pikkubussi. Matka meni helvetin vaivalloisesti todella heikkotasoisesta tiestä ja jumalattoman kaaosmaisesta liikennekäyttäytymisestä johtuen. Henkeni puolesta kerkesin pelätä jo useaan otteeseen. Mut kuin lottovoittajan tuurilla selvisimme kummiskin Nairobiin. Tiettyhän meillä oli Nairobissa taattuun Kenia tyyliin ongelmia hotellin kanssa. Sillä meidän varaamat huoneet eivät olleetkaan vapaina. Ja muutenkin oli hotelli täynnä. Nooh Kemboi järkkäili sit meille uutta hotellia. Vasta toisella yrityksellä natsasi. Nimittäin ensimmäinen oli ihan tuhottoman kallis (n 25 euroa). Toinen oli sit paikallinen YMCA retkeilymaja. Hinta noin 640 shilllinkiä eli noin 7 egee...ja runsas aamiainenhan kuului hintaan. Illalla käytiin vielä paikallisessa ravintolassa tempomassa pöperöö. Ja siellä meininki oli TAAS NIIN tyypillistä Kenian ravintolameinikiä kuin vain voi olla. Eli verittäin SHARP!!?(Hidasta, väärät annokset, väärä määrä, siis kaikkea ongelmia mitä ravintolassa voit keksiä) Nooh onneksi hotellissa "hyvin" levätyn yön jälkeen olimme valmiita kohtaamaan tulevan päivän haasteet...

Aamulla pikasuihku, pika-aamiainen, pikainen kyyditys lentokentälle ja sit jonottamaan. Onneksi jono veti suhteellisen nopeesti niin vitutuskäyrä ei noussut yhtään. Muutenkin oli fiilis jotta jokainen hetki vie meikää lähemmäs kotia joten noo Broblemseja. Check innissä meidän porukka otettiin jotenkin yhtenä ryhmänä tai jotain. Nooh siitähän meinasi sit vitutuskäyrä vähän nousemaan, ku ruvettiin kiloja laskemaan SAATANA. Elikkäs meikän reppu oli vimosena linjalla ja silloin vastaanottotäti ilmoitti jotta meidän porukkalla on 20 kg ylimääräistä painoo. Eli siis häh? 20 kg pois meikän repusta...Jeeh voin ottaa 5 kg tavaraa mukaan?!! VITUTUKSEN MULTIHUIPENTUMA!!! Tai vastavuoroisesti maksetaan 20kg x 13Euroa. PappaJengihän oli hamstranneet Tusker olutta helvetisti ja tilkineet reput ihan täyteen sitä. Olipa lähelle ettei Tuskerille tullut HINTAA... no pienellä tinkaamisella saatiin neuvoteltua fifty-sixty ratkaisu. Eli meikän repusta 10 kg veks. Ei mikään helppo tehtävä, mut mahdollinen kummiskin. Kaikki yösateiden kastelemat kamat(todella raikkaat) survoin käsimatkatavaroihin(sekä roskiin) ja tuliaisiksi tuleva shakkilauta joutui MultiHippo ottamaan kantoon. Ja Da Daa reppu ei painakkaan enää kuin 15 kg.

Sit läksimme tutustumaan Nairobin lentokentän ryöstö hinnoitteluun ja muutenkin kuluttamaan aikaa...

Mut jatkan tästä joskus toiste....