Nyt on lärvi jynssätty giletellä niin PERKELEEN sileeksi. Posket on kuin vauvan ahteri. Eipähän sitten tartte Herra suuren sotilasjohtajan(mahaltaan) Rantsu Neanderilaisen valitella etteikö olemus olisi YlPalO:n mukainen SAATANA. Vieläkö löydän jonkun muun väriset kuin valkoiset sukat, nii meikähän on valmis vaikka kenuille tarinaa iskemään. Ja oonhan muutenkin NIIN intoa täynnä, ettei samaksi edes tunnista jos ei tietääsi.

Aamusella tempoilin 20 km keveetä lenkkiä ja nyt oli taas sykemittari kannossa. Viimeksihän sitä kuristinta kantelin Keniassa. Jännää huomata kuinkas tää ihmisen kroppa on psyykkinen ja fyysinen kokonaisuus. Meikäläinenhän veivaili ihan keveesti sellaisella 125-135 sykkeellä, samalla kelailin omaa elämääni kantilta ja siltä toiseltakin. Yhdessä välissä rupesi OIKEEN kutkulleen vituttaamaan(harvoinhan meikää) siis joku ajatuksen tynkä, niin se SAATANAN mittari aloittaa huutaamaan kuin elukka. Syke läsähti toviksi 165-170 kanturoihin, ja tämä tapahtui pelkästään vitutuskäyrän nousun takia. Piti sit palata turvallisempiin ajatuksiin, ettei sykkeiden puolesta ihan VK lenkiksi mee.

Eilen kävin tempoo niitä vetoloita ratalla, ja yllättävän hyvin kulki. Tonneja puottelin ja KA:n sain kiskottua 2.55 pintoloihin. Parannusta viime vuoteen olisi tollaiset 7-8 sekkaa.

Tänään tulee näytille se 1500m kisa, jos kaikki suunnitelmat menee putkeen.

Lisäys: Ehkä on vähän loppukirin makua, mut ei oikeen näy videolla. Olisi varmaan kannattanut aikaisemmin laittaa itseään likoon(turhaapa nyt enää itkeä). Kisat löytyy E-K PM-kisat M1500m kohdasta.  http://www.imatranurheilijat.fi/yu/videoita/videogalleria.htm