Joo iltamassa ajelin tänne kauniiseen P-Karjalaan. Taisihan se kello jo näyttää klo 1 yöllä ennenkuin pääsin pitkälleen. Aamulla sit piti lähtee jo 7 aikaan painamaan Savoon elikkäs Etelä-Lappiin. Joten herätys tapahtui aika helkkarin aikaisin, jotta ehdin kävästä aamulenkillä.

No Etelä-Lapissa oli enon monttuun laittajaiset. Enollahan tää maallinen taivallus katkesi täs muutama viikko sitten. Hän oli mun ns esikuvani ja tietyllä tavalla miehen malli(tietty isäni lisäksi) ku olin nuorempi. Myöhemmällä iällä ystäväni ja metsästys kaverini.  Tän urheilu hommelinki olen häneltä perinyt aikanani. Ku enoni oli tosi fanaattinen urheilumies. Äitini mukaan olen myös hyvin samanhenkinen luonteeltani. Eli perkeleen itsepäinen/ja jopa vittumainen. No elämähän ei ole reilua enkä niin ole väittänytkään. Mut kylhän se korpeaa, ku 54 vuotias perhanan riski ja sitkeä ihminen delaa tosta noin vain. Ku taas jotkut puliveivarit saavat vetää valtion sponsoroimana häppädäppää(lasolia tms) vaikka 54 vuotta ja silti vaan henki pihisee. PERKELE!!!

Oli miten oli. Vedän tossa pikaiset päikkärit ja käväsen verryttelee noin 16 km ja sit lähden kurnuuttamaan kohti PeräBerberiaan.

R.I.P Esko-Eno