Viime yön olin töissä ja aamulla oli raikkaaseen aamuun "mukava" kurnuuttaa pyörällä kotiin. Eipähän tullut toviin unikaan silmään, ku sen verran virkistävä vaikutus pyöräilyllä oli. Nooh meikäläinen nukkui sit jonkin aikaa, ja herättyäni hokasin jotta posti on tuonut HCM:n palkinnon.

VITTUSAATANAN VITTUSAATANA!!! Meikäläinen oli revetä totaalisesti liitoksistani ku kuoren tempasisin auki. Olivat laittaneet Fiskarsin sakset tulemaan meikälle. Eihän siinä nyt mitään nehän ovat varsin laatutyötä, mut ei PERKELEEN PERKELE maksat 70 euroo osallistumisesta ja juokset VITTU ihtesi kipeeksi ihan PERSEESTÄ olevalla reitillä. Meinaat eksyä sen VITUN 15 kertaa PASKOJEN reittimerkintöjen takia, ja sitten VITTU maksetut HASAPEPE kenialaiset vetää palkinnot mukaasa. Sen jälkeen lähettäävät mulle SAATANA sakset!! Eivät PERKELE olisi lähettäneet mitäään VITTU VITTU VITTU!! Meinasin Fiskarsit käteen saatuani välittömästi tökätä ne kaulavaltimoon pystyyn, nimittäin VITUTTI ja KYRPI maksimaalisella teholla.

Mitä VITUN järkee on maksaa tosta niin PERSEESTÄ olevasta kisasta 55-70 euroo ja meiniki on sitten tätä? Onkohan Kenialaisetkin maksaneet sen 55 euroo? VITTUVITTUVITTU!!! Tästä lähtien jos yksikään mun kaveri ilmoittaa menevänsä juoksemaan HCM:n niin se on VITTU entinen kaveri!!!

Kävin äsken VITUTUSTA purkamassa 10 km:n lenkillä -ei lähtenyt. Vedänpä siis KÄNNIT...