Muutaman päivän on ollut hieman hiljaisempaa. Tämä blogin vaikeneminen ei johdu siitä, että olisin ollut täysityöllistetty sammuttaessani salakavalia kytöpalon pesäkkeitä. Kirjoittelemattomuus johtuu pelkästään siitä, jotta perjantaina sain käytetyn iPhone 3gs:n, ja minunhan piti sitä säätää käyttökuntoon.

Sinänsähän ei olisi mitään ongelmaa olisi, mut meikäläisellä hyvin tunnetuista syistä sattuu sonera olemaan protestilistalla ja käytänkin saunalahtea. Tämäkään olisi muuten ollut ongelma, paitsi jotta meikäläisen uusi iPhone oli käytetty, kytkyllinen sekä tietysti päivitetty uusimpaan firmfireen ja luonnollisesti modeemin käyttöjärjestelmä oli 5.15.04, joka tekee murtautumisesta/lukituksen poistosta hieman haastavan.

Eilen, 4 päivän ja noin 30 tunnin uurastamisen jälkeen sain koneen nöyräksi ja tottelemaan meikäläisen saunalahden liittymää. Tuli sen vertaa opiskeltua näiden tuskaisten päivien aikana Applen ohjelmistojen saloja, jotta ajattelin hakea töihin Applelle koodaajaksi. Muutamia kertoja kävi mielen päällä; että kyllä se Apple on NIIN käyttäjäystävällinen ja KIROSANA. Onneksi on melkein 5 opintoviikkoa tietotekniikkainsinöörien opintoja pohjilla, muutenhan en tästäkään rytäkästä olisi selvinnyt.

Näppäimistöhän tossa on ihan hanurista, elikkäs jos havaitsette tavallista enemmän kirjoitusvirheitä teksteissä(herää kysymys, voiko niitä enempää vielä olla), niin iPhonella olen ne sitten takonut.

Ei jaksa enempää taratella, sillä on vähän muutakin tekemistä.