Aamulla oli TODELLA tiukka vääntää itseä sängystä tolpille. Könysin vaivasilla kapuloillani alakertaan ja tirautin pikakaffet vedenkeittimellä. Surffailin netissä silmät sikkurassa aimotovin, ja ryystin erittäin kyseenalaisen makuista kaffetta naamariin. Jaksoin tätä loistokasta, sekä viime aikoina hyvinkin tutuksi tullutta ajanvietettä kotvasen, kunnes mittani lusmuilusta kävi hyvinkin ylitsevuotavaiseksi, joten päätin lähtee salille kurmoottamaan.

Veivailin crossaria 1h 15min, jonka jälkeen olinkin valmis suihkuun sekä kotiin aamiaiselle. Kotitorpalla nakkasin läskisoosit naamariin ja rupesin värkkäämään polkupyörään säätöjä kohdalleen. Tää fillarin säätö oli tärkeetä, nimittäin olin lupautunut lähtee kyttäämään Tarvasselassien vetoharjoitusta.

Kuruuttelin Vuoksen varteen ja Tarvasselassie olikin siellä KUUMEISENA odottelemassa, ja varmasti verryttelyt, sekä napakat avausvedot suoritetettuna. Itse vetotreenissä meikäläinen sihkutti fillarilla kuin Lance kuunaan, ja ketjutkin naukuivat suorastaan armoa siinä hillittömässä tykityksessä, mitä Tarvasselassie tarjoili tällä kertaa.

Treenin jälkeen meikäläinen lähti kurvailemaan kotiin, ja melkoisen varmasti meikäläisen veren laktaatit olivat korkeammalla kuin itsellään PeräBerberian albiino-nandilla. Tarvasselassie on valmis kohden BB-runia, ja kuulemma tykittää puolikkaan keveesti alle 2,5h. Hyvä niin PERKELE.

Iltamassa syöksyin uudelleen salille ja tällä kertaa kaivoin harjoitusvarastostani 1,5 tunnin VL-harjoituksen, tällä kertaa hankasin 5 minsan pätkissä aerok-anak välillä.