Tänään oli sit ohjelmassa moottoroitu marssi (kotterolla) välillä Pirttivaara-PeräBerberia. Tän hoidinkin aamupäivästä, ku oltiin sovittu treenit Maken kaa 14-15 alkavaksi. Käytiin heilauttamassa sellainen keveähkö 25 km. Iltapäivistä kävin Pasin UrheiluhierontaCentterissä hierotuttamassa jalkoja. Se kyl teki melko kutaa. Vaikka väliin sattuikin aika perkeleesti. Kyllähän sen kestää, ku tietää kuinka hyvää se mulle tekee. Huomenna pidänki sit lepopäivän, jos maltan...

No lukasin sit ton Da Vinci koodin. Elikkäs tää kirja oli juoneltaan sellaista Hollywood paskaa alusta loppuun. Juoni oli hyvinkin ennalta arvattavissa ja jotenki tuli Alistair Mclane:n kirjat mieleen. Juoni oli rakennettu vähän samalla viisiin, kuin Mclane:n kirjoissa. Mut kaikki taustatyö mitä kirjaa varten oli tehty herätti minussa kunnioitusta. Kohtuullisen runsaalla (kirkko)historianspeguloinnilla kirjasta sai todella ajatuksia herättävän kokonaisuuden.

Tietty kirjassa oli muutamia ristiriitaisuuksia esim. Da Vinci oli Siionin luostarin suurmestari aikanaan. Kyseisen luostarin ominaispiirteenä on arvostus naiseutta kohtaa,  ja nostaa sen jumalalliseen arvoon. Sillä naisella on jumalainen voima synnyttää uutta elämää. Miten julkihomo Da Vinci voi olla kyseisen puljun suurmestari, jos ei paljon pillun päälle ymmärrä? Kysyn vaan ;) Oli miten oli...Jokaista ihmistä ketä uskonasiat kiinnostaa, niin kannatta kyseinen opus lukea. Herättää kummasti ajatuksia oman uskon vahvuudesta...tai jotain sinne päin. Tälläistä paskaa tällä kertaa.