Eipähän tässä mitään. En oo oikein ehtinyt päivittää PeräBerberian kuulumisia, sillä oon niin hektisesti joutunut elämään omaakin elämääni. Päivät mennyt tiestöllä pitkää siivua veistellessä, ja iltaisin on taas ollut motivaatiot pohjissa kaikkeen ylimääräiseen, joten tämä turhanpäiväinen PASKAN suoltaminen on silloin pannassa.

Tänään olen kummiskin jo ehtinyt värkätä pientä verryttelyn tynkää ja lumitöitäkin touhuilin. Elikkäs miehän oon ollut jo aika PERKELEEN aktiivinen, ku kello käy justiinsa vasta seittämää.  Päivällä kouhauttelen vähän timakampaa vauhtileikittelyä ja siitä pitäsi kertyä sellaiset 21km:a kivitauluun elikkäs harjoittelupäiväkirjaan.

Eilen sain seuraavan jakson harjoitteluohjelman kouraan ja pikkuisen kävi hymyilyttämään. Ensiksi oli melkoinen nippu numeroita survottu A4 paperiin ja ensimmäinen lause: "On aika aloittaa juoksuharjoittelu". Totuushan onkin se ettei tässä vielä kunnon juoksuharjoittelusta olla voitu puhua, enemmänkin sellaisesta terveysliikunnasta ja hölkkäilystä painonhallinnan merkeissä, mutta oikeaan suuntaan olen menossa.