Aamun aloitin niin raikkaalla uinti/vesihölkkä-sessiolla, että oksat pois. Tempoilin vaparia 15min+tunti aqua-hölköttelyä+15min vaparia -ihan PERSEESTÄ kaikki tyynni.

Päivällä kävin vähän operoitavana, tän VITTUMAISEN viisaudenhampaan tiimoilta, ja nythän se ei ole kuin SAATANAN kipeä muisto leukaluussa. Hammastohtori ei edes PERKELE suostunut saikuttamaan meikää, kuin 2 päiväksi PERKELE. Olin vähintään vailla 3 viikkoa sairaslomaa.

Pikkuisen olisi voinut antaa tasinkoa, ku aika tuskaista tää viimeinen kuukausi on ollut, vaikka ei edes lonkkavaivaa mukaan laskettaisikaan VITTU.

Iltamassa kurnuuttelin fillarilla 40 minsaa+ 1h soutua(soutufaneille tilastoo 15,270m, pelkästään aerobisen kynnyksen alapuolella)+fillarilla 40minsaa.

Hirveesti ku oon joutunut rassaamaan hermojani näiden korvaavien tiimoilta, niin samalla keksin aivan HELVETIN hyvän korvaavan harjoitteen kaikille telakalla oleville nylkyille.

Nykyisinhän on tarjolla vaikka mitä body pumppia, step aerobiccia, aerobicia, aquabiciä, sambabicia ja kaikenmaan muita amerikaan maan tuontihumpuukki PASKAA. Niin peri-Suomalaiseen perinteenseenhän kuuluen, voisi ruveta körmyt ja vosut harrastamaan "uudenlaista" beat the wifebic:iä. Sellaista koko perheen KIVAA ryhmäliikuntaa.

Tässä beat the wifebicissä olisi tärkeetä, ensiksi motivoitua sopimoolleen tähän urheilusuoritukseen. Motivoituminen tarkoittaisi tietysti kunnon nesteytystä sekä vanhojen kiusallisen VITTUMAISTEN asioiten mieleen palauttelemista.

Isännät voivat tempasta sellaiseisen aikuisten pullon kuivaa Suomalaista valkoviintä elikkäs V.Y:tä, ja emännät puolestaan lasten pullon 0,5l sopivaksi katsomaansa ilolienta. Hetken näitä nautintoaineita otettuaan, niin luontohan yleensä hoitaa homman kotiin näpsäkästi.

Akathan tahtoovat hetinmiten ilolientä nautittuaaan käydä nalkuttamaan,  myöskin vanhoja PASKOJA juttuja kaivelemaan(sellaisia arkeologeja ku ovat). Luonnollisesti isännillä alkaa TÄÄ akkojen VITTUILU käydä hermoon, sekä hyvinkin pikinmiten leikkaamaan yläosastolla kiinni. 

Tässä vaiheessa olisi hyvin tärkeetä, että alkoholimäärä on mitoitettu voimien suhteen sopivasti, jotta saadaan sellainen OIKEIN tasapuolinen painimatsi aikaiseksi. Eihän siinä oo mitään urheilullista järkee, jos äijä tempoo akkaa pataan kymmenen-nolla, tai sitten isäntä sammuu ennen kuin matsi kerkee kunnolla edes alkamaan.

Siinäpähän perhe keskenäsä temutessaan saa mukavasti sykkeen nousemaan ja hien pintaa. Loppuverryttelyksi akka voikin lähtee pihalle ulkoilemaan lasten kanssa, ku ensin on mielensä kyllyydestä saanut temuta beat the wifebic:in parissa. Samallahan akat ovat saaneet purettua vanhoja kaunoja, jotka VARMASTI ovat mielensyvyyksissä kovin mieltä nakertaneet.

Hyvällä säkällä isäntä voi ottaa loppuverkat poliisin kanssa painiessa, jos naapurin kusipäät ovat tajunneet tilata ne paikalle.