Haistakaapa kaikki jälleen pitkä PASKA. Nyt alkaa rauhoittuminen joulun viettoon, elikkäs voidaan pyhittää jokainen päivä puhtaasti harjoitteluun sekä ryyppämiseen. Olihan mulla varastossa jokunen jouluaiheinen valokuvakin varattu, mut en sitä tähän SAATANAN hätään löydä.  Voinen kuvailla sitä tekstimuodossa, elikkäs meikä kaljamahoineni illistelin keskari pystyssä punaiset pokserit jalassa. Vanhan totuushan meni, että meikäläisen ytimekäs lausahdus kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa, vai mitenkäs se nyt oli PERKELE!? Ja blogin visuaalinen ilme suorastaan räjähtää käsiin heheheh!!

Lunta sataa vähän väliä, vauhteihin ei pääse lähellekkään ja rasitus nousee ihan sfääreihin. Enpä jaksa ottaa kovinkaan suurta stressiä moisesta.

Teinpä taas valtaisia investointeja tässä päivänä muutamana ja muutenkin eloani järjestelin. Voisin jonkinmoisen läpileikkauksen näistä latoa, kunhan vain saan edes pikkuisen motivaatiota tähän päivityshommaan.

Aamulla keveetä 10km +7ruskoa, iltamassa perus 15+gymstick-kp 45min(joo joo laittakaa se kirjepommi tulemaan tai rotanmyrkkyä mun safkaan)SAATANA.