Meikähän on painiskellut tän suuren ASENNE-ongelman kanssa, joka puskee aina pintaan 1500 m kisoissa. Tai siis asenneongelmaa löytyy muihinkin hommiin, mut tää on ollut päällimäisenä. No jokatapauksessa ensiviikolla olisi sotilas sm-kisoissa 1500m, ja oli PYHÄ tarkoitus yrittää saada ASENNE pintaan sekä kuntoon. Eli vedetään kroppa NIIN hapoille tän viikon kisoissa, jotta ensi viikon kisassa hapot eivät tunnu YHTÄÄN miltään.

Eli startti tapahtuu ja lähdetään liikkeelle...tällä kertaa ei todellakaan lönkötellä(mun mittapuulla), eka 200m 28 sekkaa eikä tunnu yhtään missään. Vauhti pysyy hyvänä ja 400 m kohdalle kellotetaan 59,6 eikä vieläkään tunnu missään. Paitsi vähän rupee pelottamaan mitä tuleman pitää. 600m aikaa en kuullut, mut 800 m kohdalla 2.02 ja nyt TUNTUU ihan helvetiltä, 900 m ja meikällä jokapaikka ihan pursuaa maitohappoo. Tunne on samanlainen kuin olisin juossut päin kiviseinään PERKELE.

Ei liiku koipi huonostikkaan, mut yritän runnoo.  Tonni 2.45 tiiän, että kohta saattaa VIIKATEMIES sivaltaa ja meikän kroppa kylmäks kajahtaa(<-huom. runomitta). Vimoisen kiekan juoksen(köpöttelen) kuin Kamis, kaikkeni yrittäen mut turhanpäiväistä vauhdinhurmaa kokematta. Loppusuoralla äärettömän hirvee olo eikä kiristä puhettakaan...loppuaika jotain 4.17-4.20 huh huh!! Hauskaa oli vaikka loppu menikin ihan päin VITTUA.

Ensi viikolla menee alle 4, jos vain tarve vaatii. Nimittäin silloin tapellaan sijoituksista, eikä ajoilla ole MITÄÄN välii.

Lisäilin vähän kisaohjelmistoon harkinnan alle lisää tapauksia...jooo kausihan ON paketissa.