Se on taas arki ja maanantai. Kaikki te kunnon kansalaiset ym kapitalistikurjat olette palanneet ahkeroimaan. Ja tietystihän työajalla on niin VITUN tärkeetä lukee kaikenmaan PASKAA, joten tässäpä tätä skeidaa tarjoillaan rivi jos toinenkin PERKELE.

Täyttelin tänään veroilmoituksen, ku VITUN verottaja olisi vailla reipasta tonnia, niinkuin mätkyjen muodossa. Piti oikeen käydä keskittymään, jotta mistä kaikesta meikäläinen napsii vähennykset kehiin. Revin "arkistoista" parturi-, lisäravinne-, ravintolakuitit yms tiskiin ja survoin ne veroilmoituksen liitteeksi. Siinäpähän on verotädille vähän pohtimista mitkä se hyväksyy ja mitä ei. Taas olisi polttopullolla, kirveellä, nyrkkiraudalla sekä astalolla hommia, nimittäin verottaja rupesi KYRPIMÄÄN mua kohtuu nasevasti. Saanpahan olla taas vuoden rauhassa, ettei noita HELVETIN kuponkeja tartte täytellä VITTU.

Aamulla läiskin 12 km todella keveetä, loppuun vielä raavin 5*100 vähän lujempaa. Illalla sitten 15 km keveetä. Huomenissa olisi tarkoitus ravata Räikkölän asfalttia rullalle, nimittäin himpun kovemman harjoituksen muodossa.

Jatkakaa aherrusta SAATANA!! Mie meen päikkäreille.

1550056.jpg