Muutamia kysymyksiä on tullut mitalikuvasta, siis jotta pitäsi saada tänne lämiskästä jonkinmoinen valokuva. Saattaahan siitä joskus ajan kanssa jonkunlainen kuvaelma tulla, sikäli vain joskus sen löydän. Jossain kassin pohjallahan se taitaa viidentoista muun mitalin kanssa majailla, en ole hirveesti jaksanut inventoida.

Kävinpähän tässä päivänä muutamana, suorittamassa jäänisten VEERILÖYYLYYN kotopuolessa PArjalassa. Muuten kait sitä olisi metätellyt enemmänkin, mut koira ei oikein aja jänistä hirveän luotettavasti, ja toisekseen sen kunto vaikutti melkoisen surkealle. Vielä nuorempana, kun jaksoin ottaa vastuuta koirien kunnon ylläpidosta, niin sai huoletta metätellä 4-6 perättäistä päivää, ja koirilla alkoi vasta sitten ajo kulkemaan. Nykyisellään kestää yhtenä päivänä ajattaa sen 3-5 tuntia, niin alkaa turre olla jo häkityskunnossa. Rukkasnahkaksi oli meikän tuomio PERKELE.

Pari päivää pidin lepoakin, koska ei P-Arjalassa kiinnosta aina hölkkäillä. Vissiin oon juossut ne tanhuat niin tutuiksi, jottei enää viiti hirveesti samoja teitä vedätellä eeestaas. Lenkkejä jotka olisi kiertäviä ei oikein kunnolla saa tehtyä, ja onhan ne mäet alas köpötellen ja ylös madellen suhteellisen VITTUMAISIA.

Tänään käväsin lykkäämässä perusmättöä reilun 22km.