Hokasin jotta olin saanut terveisiä viimevuoden "kummijoukkueelta" S Andreasta. Sen verran lämmitti mieltä toi, että alkoi taas kummasti KÄRRI-RAASTO kiinnostamaan. Vaikka olinki vähän kahden vaiheilla lähdenkö vaiko enkö. KYLLÄHÄN mie lähen SAAKUTA soikoon, ku on uus kärri, pelit ja vehkeet.

Kamiksen kanssa käytiin veivaamassa tonneja ja arvelin tehdä nyt sellaisen 90%:sen harjoituksen. Viime vuonna tein ennen Hcm:ää 100%:sen viimeistely harjoituksen Kamiksen kanssa, enkä ehtinyt oikeen palautua. Kisahan tuntui HELVETIN raskaalle juosta, vielä siihen päälle läiskähti se outo vatsatautikin, nii meinasi mennä kävelyksi koko reissu.

Joka tapauksessa tänään vedin 8x1000"1 ja vedot meni 3.17-3.00  väliin ja Ka on varmaan jossain 3.11 tietämillä  ja näinkin läkähdyttävässä kelissä ihan suhteellisen hyvälle tuntui. Vedot kyl kulkee jotenkuten, mut pitempien kisojen (8-21km) puute tekee meikän maratonjuoksusta todennäköisesti yhtä HELVETTIÄ.

Ei tarvitse ennätyksiä odotella TODELLAKAAN. Katsoo sitten  Joutsenossa tai Vantaalla kuntoa ja tuntoja. Hcm:lle lähdenkin vain joukkuekisan takia ja yritän juosta tavoilleni uskollisena 2.45 tuntumaan. Siitähän palautuukin varmaan vähän nopeemmin, paitsi siinä tapauksessa että kanttaan jo siinä vauhdissa