Tänään taas ajelen P-Karjalaan kattelemaan metätysmaastoja. Jospa sitä kävisi muutaman kerran jänistä ehtimässä. Tämän syksyn mehtuut onki olleet pelkästään virtuaalimuotoisia, eli www.eralle.net. No eipä tuolla oikeesti tule hirveesti pyörittyä. Sillä metsästys on metsästystä ja sitä ei voi virtuuaalisesti muutakuin pilata.

Illalla käytiin Hyppösen Maken kanssa vetämässä sellainen reipas setti. Ihan mukavastihan se kulki, vaikka vattaa lopussa vääntikin. Jalat kyl pelaa. Aamulla ku olin lähdössä aamulenkille, niin alakerrassa tuli vastaan sellainen paketinjakelu-vosu vastaan. Mullahan heti heräsi mielenkiinto tuliko se Forerunner vai ei? Joten joudun vetämään takas 10 kerrokseen ja sieltähän mie sen vosun taas bongasin. Elikkäs kuittasin Forerunnerin sinne minne se kuuluu -eli mulle. Eipä se taida päästä tosi käyttöön kuin vasta Joutsenon jälkeen. Nooh pitää kummiski vähän huomenissa opetella käyttämään, jos jaksaa ;)

Kovasti on mielessä pyörinyt toi Edwin:in vedonlyönti ehdotus. Eli veto 2 V.Y:stä jos voitan hänet ensi elokuussa EM 100 km:n juoksussa. Tää olisi kyl kova juttu ja mieli tekisi kopasta. Ja periaatteellisista syistähän vedonlyönteihin pitäisi aina vastata =) Mut tää on kyl jo NIIIN raaka rasti. Varsinki ku samalla jäisi väliin syksyn SM maraton ja muutama muu mielenkiintoinen kilpailu. Pitäänee vielä Duumailla...