Jäykkyys kropassa tuntuu jatkuvan. Muutenkin unet ovat sekaisin sen verran lahjakkaasti, ettei kroppa halua mielellään palautua. Mulle ei sovi yövuorot, sehän on taivahan tosi, nimittäin menee 2-4päivää palautuessa pelkästään yövuoroista. Yritäppä siinä ruveta oikeasti treenailee, ku VITTU melkein heti pitää lähtee kitumaan uudestaan yöhön SAATANA.

Tänään kävin aamulla veivaamassa 15km muutamalla kiihdytyksellä, eikä meno maistunut juurikaan positiiviselle. Iltamassa oli hierontaa, selkä, hartija linjallla hyvin paljon tukkoisuutta. Syytä tähän selkäpuolen jumitukseen en keksi, mut niiden kanssa on vain elettävä.  Ehkä mun pitänee ruveta harrastamaan jotain hartija-liikuntaa esim punttisalittelun muodossa, tai no saa nähdä. Ainakin ruho olisi ensi kesänä biitsi-valmiudessa. 

Puolen päivän krouvilla kävin myös näyttämässä legoja hammaslääkärille. On nimittäin takahampaiden vihlominen ottanut erittäin hyvin viime päivinä hermoon PERKELE. Tästä tulikin mieleeni; vai ei kunnallinen hammashoito toimi? VITUT sanon minä! Olen PeräBerberian hammashoittoon VÄHINTÄÄNKIN erittäin tyytyväinen, vaikkakaan eivät meinaa millään löytää porattavaa. Ainakin mukavia lekureita, jos ei muuta.

Hitto, miehän alan lepsuuntua -melkein positiivisia asioita bloggauksen loppu-osiossa.