Aamulla veivailin crossarilla ja puntilla. Treeniä tehdessä idoli Tarvainenkin saapui "yllättäen" mattoa raiskaamaan, ja hänellä oli ohjelmassa kovaa mättöä.

Hetihän tämä PeräBerberian ainoa albiino mallia oleva savannien soturi alkoi armottoman turvan pieksämisen. Kuulemma identtinen kaksoisveli Haile oli viime yöllä telepaattisesti unessa Tumpille sanonut, jotta nyt on PeräBerberian askeettisimmalla kestävyyskoneella sen vertaa treeni otillaan, jotta ykköspaikka on varmaa. Välittömästi tätä Hailen ilosanomaa täytyi kansalle ilmoittaa noin 145 desibelin voimalla, varsinkin jotta meikäläisellä ei ole enää mitään jakoja Tumppia vastaa, ku kovat treenitkin vedellään melkeistä alle viiden minsan vauhtia. Hyvähän se, jotta mukava kilpailutilanne ajaa meitä lahjattomampia, sekä kevyemmin harjoittelevia kovempiin ponnisteluihin ja sitä kautta PAREMPIIN suorituksiin.

Päivällä nukuin sohvalla muutaman tunnin, ja taisinpa vähän netissäkin pyöriä. Iltamassa taasen lähin käpyttelemään kohti salia. Treenailin puolikovaa soutua tunnin ja samalla teholla sisäsauvakävelimellä puoli tuntia.