Aamulla kävin hölkkäilemässä 6 km ja tuntui ihan suht hyvälle. Alaselkä kävi hieman kipuilemaan juoksun tärinästä, parin kilometrin jälkeen sekin turtui. Muutenkin on kropassa väsymystä ja jäykkyyttä  halkohommista, mut eiköhän ne huomiseen mennessä ole jo kadonneet.

Illaksi pitäisi vielä lähtee hommiakin painamaan, tänään pitää yrittää ottaa vähän loivemmilla liikkeillä, ettei jalat turhaa väsy paikasta toiseen ravatessa. <--tässähän mie oon ERIKOISEN hyvä!!

Aamusella Ise soitteli, ja hällähän oli mielenpäällä noi HCM:n kyydistys hommat. Sehän tässä oikeen maksimaalisesti on VITUTTANUT ja vähintäänkin viikon verran. Ku joukkekisaan lähdemme ja vielä suht isolla porukalla(8 henkee), nii ei SAATANA sovita esim. kahteen tai kolmeen autoon. Vaan jokaisen MULKUN pitää järkätä ihan oma kyyti. EIHÄN VITTU oo mitään järkee!! Sitte parhaimmilla NÖSSÖILLÄ pitää olla emännän pitämässä KÄDESTÄ kiinni ku:"meidän urheilusankari tulee maaliin" PERKELEEN tytöt HÄVETKÄÄ!!

No kummiskin Isen kanssa lähemme samalla autolla, ja YLLÄTYS YLLÄTYS sekä DADAA meikäläinen on kuskina!! Nii paljon taas VITUTTAA, jotta taidanpa mennä ampumaan ihteni SAATANA!!

Ainii nyt AHDISTAA senverran rankasti etten viiti edes kiusata Kamistakaan. Se norskin-puhumis-kuva tulee sit ensi viikolla.