Eilinen polttopuu-savotta kävi vain HIEMAN mun TITAANIN-vahvaksi trimmatulle kropalleni. Joo elikkäs paskanpuhumiset sikseen ja totuuteen. Meikäläisen nykyinen kaupunkilais-paska-veltto-pullamössö-kroppa rupesi HETI aamulla sängystä noustessani VITTUILEMAAN, ku muka olin eilen tehnyt jotain fyysistä. Selkä (ylä/ala)on JUMISSA, vatsalihakset samoin, kyljissä tuntuu vittumaista PISTOO, hauikset sekä ojentajat ovat medium KIPEET, pakarat ja takareidet ovat VÄSYNEET, kuin olisin pidemmänkin kisan käynyt juoksemassa. Käsien PURISTUSVOIMAT riittävät just kahvikupin huulille nostamiseen SAATANANVITTU.

Mut tällästä meikän nykyelo on PERKELE. Ei fyysistä kuormitusta normaali elämässä paskaakaan, joten heti paikkoja alkaa kolottaa, jos jotain joutuu tekemään. Ennen (vanhoina hyvinä aikoina) saattoi rankamettässä/harvennuksella huhkia sen 7-9 tuntia ja vielä silpoo lenkit aamuun iltaan eikä tehnyt HÖPÖÄKÄÄN. Ruoka vain maistui SAATANAN hyvälle, eikä illalla tarvinnut TV:tä tuijjotella, nimittäin nukkumatti piti siitä huolen. Tietty nopeestihan noihin hommiin TAAS tottuisi, ku pohjat kummiskin jossain on -tietäisi vain missä?! Tänään pidän ihan totaalilepoa, paitsi vähän pinoilen noita eilen sahattuja halkoja nätimpään järjestykseen.

Vaikka eilen oli kuinka hikistä ja muka VITTUMAISTA huhkia rankapinolla, nii kyl tollaisessa fyysisessä työssä on se oma viehätyksensäkkin. Ainakin NYT meikäläinen on ihan HELVETIN hyvällä tuulella ja voisi jopa sanoo ONNELLINEN, ku pääsin toteuttamaan itseäni.

Pitäsi varmaan käydä kysymässä PeräBerberian kaupungin-isiltä, olisikohan heillä jotain pikku raivuusavottaa tai vastaavaa? Olisi varmaan mukavaa tehdä jotain vastaavaa täällä PeräBerberiassakin. VITTU meikäläinenhän on nyt TOSI sairas, ku tollasia mietin... Unohtakaa koko juttu tai tilatkaa puupäämiehet piipaa-autolla hakemaan mut pehmustettuun koppiin STNA!!