Kuulkaas nahverot, ForrestG-setä on jatustellut PASKAA-eloaan tasan 3 vuotta tänne internietin ihmeelliseen maailmaan. Sehän tarkoittaa sitä, että jossain päin Suomea voitte ottaa lasiset laulukirjat esille, ja pitää vaikka jonkinlaiset vuosijuhla-kinkerit -tai sitten EI.

Tässähän vuosien saatossa olen lässyttänyt noin 860-900 tarinaa SAATANAN lennokkaasta elämästäni. Onhan tää ollutkin niin hermoja raastavan jännittävää, jotta herkimmät ovat varmaan vaipuneet psykoosiin ja vähän vahvemmalla luonteella varustetutkin varailevat vallan kiihtyvällä tahdilla kallonkutistajilta avautumisaikoja. Onpahan mulla ainakin työllistävä vaikutus, jos tässä jotain positiivista hakee.

Harmikseni yhtään tappouhkausta en vielä ole saanut, mut muutamia uhkailuja oikeusjutuilla ym vekkuleita vääntöjä on tullut. Näihin olen TIETYSTI tavoilleni uskollisena todennut; "Innolla odotan, kun leivättömän pöydän ääressä nähdään" ja nauranut paskaiset päälle.

Kamistakaan en ole vielä kertaakaan saanut LÄHELLEKKÄÄN suuttumaan, vaan se PERKELEEN kuuhelo on omaksunut liian hyvin mantran:"kaikki julkisuus on HYVÄÄ julkisuutta". Ja kuten aina ennenkin, vienti on hänellä ollut HUIMAAVAN kovaa. Yleensäkkin korvasta revitty kotiin nukkumaan -mut kuiteskin.

Välistä olisi aivan SAATANAN  hyviä ideoita (omasta ja varmasti Kamiksenkin mielestä -eli ihan PASKOJA) joita tekisi mieleni jakaa, mut niiden hahmotteleminen tekstimuotoon vaatii liian paljon pureutumista sekä energiaa, joten olen ne jättänyt hautumaan siihen aikaan, jos vaikka joskus oppisi kirjoittamaan.

Itse olen ollut HELVETIN pohjalla niin henkisesti kuin fyysisesti tämän kolme vuotta. Meikästähän tämä pohjalla olostelu on ihan hauskaa puuhaa. Eipähän oo mitään paineta, huonommin ei voisi enää mennä, ja ei ole kuin yksi suunta.

Itse asiassa viimeisen vuoden/puolivuotta olen ollut SAIRAALLA tavalla onnellisempi PASKAAN elämääni kuin KOSKAAN. Jotenkin olen oppinut suhtautumaan kaikkeen negatiivisiin kokemuksiin sekä tuntemuksiin paljon rakentavammin ja kehittävämmin. Räiskän ja riehun -totta HELVETISSÄ, murjotan, VITTUILEN sekä rangon ruhoani, kun aihetta YLEENSÄ tuntuu olevan. Muutaman päivän kuluttua nauran omalle TYPERYYDELLE, laitan lenkkarit jalkaan ja AINA lähden juoksemaan kohti uusia pettymyksiä.

Tällä kolmivuotisella bloggaus-urallani en ole saanut kuin muutamia stalkkereita, joten HELVETIN pettynythän olen tähän saldoon (Itseasiassa baari-elosta nuoruudessa karttui tilastoja huomattavasti paremmin tähän ruutuun), mutta saa niitä herutuskuvia edelleenkin lähetellä, en mie niistä suutu -korkeintaan julkaisen...Tästä tulikin mieleen, ku Takala avautui omassa blogissaan sinkkuudesta yms. Kunpa asuisi vellos Takala lähempänä PeräBerberiaa, niin ei täällä vielä olla niin heikoilla, etteikö muutamia stalkkereita joutaisi Miikallekkin luovuttamaan tai ainakin lainaan.

Viimeiseen 2,5 vuoteen ei paskanjauhanta täällä ole kyllä kiinnostanut kovinkaan hirveesti, ja senhän kyllä huomaa juttujen tasostakin. Mut joskus on ollut kiva lukea vanhoja aivotuksiani, sekä muistella missä mielentilassa on tullut kirjoiteltua, ja ynnäillä mitähän sitä OIKEESTI on halunnut sanoa. Monesti lukemani vanhojen juttujen juoni on jäänyt itseltäkin vähän avonaiseksi, siis tän HELVETIN hienon lukihäiriö kirjoittelun johdosta, mut oonpahan ainakin laittanut itseni likoon -sehän on mulle tässä tärkeintä SAATANA.

Tän päivän treenit ap 9km kevyttä+ruskoja, ip n 12km sis 5*150m rennon kovaa.

Juhlapäivän kunniaksi voitte kytätä kuinka läski maratoonari tekee aimonipun taktisia virheitä.

http://www.youtube.com/user/ForrestG78#play/all/uploads-all/0/BZQyKeLx8XQ