Taa paiva on ollut niin saatanan tiukkaa henkista raastoa, kuin vain pystyy olemaan. Ensiksikin tulin kaupungille hengailemaan ja hakemaan seinasta rahhoo master cardilla. Joo kavin noin 101 automaattia lavitte ja eipahan loytynyt yhtaan sellaista, joka olisi mun Master cardin hyvaksynyt. Kyllahan Visa kay taalla jokapaikkaan, mut EIII kay Master card!! Eli pitaako mun kituutta loppureissu 1500 shillingilla? Vajaalla 20 eurolla...tiukkaa tiukkaa...SAATANA. 

Nooh siina vitutuksen syvimmissa syovereissa kituessani, Suomesta kantautui niin vittumainen viesti, jotta mun aatamin aikuinen katiska eli kulkuvaline ei mennyt katsastuksesta lavitte. JA itseasiassa lykattiin ajokieltoonkin. Nimittain Kamis oli lupautunut kayttamaan sita katastuksessa silla aikaa ku meika on taalla. Tiesinhan mie ettei se mitaan lavitte mee, mut en nyt arvannut jotta ajokieltoo laiskitaan paalle. Oli kuulemma jarrutestissa jarruputket halkeilleet...PERKELE!! Ja kaikkee muutahan paskaa siita oli loytynyt iskuvaimennin viasta lahtien.

Hermot ihan katkeemispisteessa...No eihan siina auttanut muu ku ruveta istumaan, tuumimaan ja vetaa vahan hiuko palaa. Kamis lupasi ruveta vahan hoitelemaan autoremontti hommia Suomen paassa ja Edwin kertoi saaneensa rahaa yhdesta automaatista Mastercardillakin. Joten aikani sadateltuani hokasin, jotta kyl nailla asioilla taitaa tapana olla lutviutua...TOIVOTAAN AINAKIN NIIN!!! Ja kiitti Kamis kaikesta vaivannaostasi jo etukateen!!

Aamulla kavin laiskimassa vk 16 km +verryttelyt paalle. Iltapaivalla sit Paul hieroi jalat taas iskukuntoon. Tai no, toivottavasti nailla kepeille joskus viela juostaan. Tuntuuvat ainakin toistaiseksi silta, kuin olisivat perseessa taas vaarinpain kiinni. Oli nimittain Paulin kasittely sen verran tuskainen ja koominen. Aina ku loysi jonkun kireen ja kipeen paikan niin kuului:"Ahaaa, Eheee" ja sitten alkoi ihan helvetillinen myllytys. Valiin vain tokasi jotta: "mzungu" naurua paalle ja kahta kovempaa hierontaa. Kylla ainakin on lihat jaloissa irrallaaan...