Nyt vissiin pitäsi tajuta huilia loppuviikko(sta -ainakin yksi päivä). Onhan tässä painettu: 17.5 SM-maastot, 24.5 Iso-hollon 10k, 27.5 Sotilas SM-maastot, 30.5 Tukholma maraton ja 4.6 Marskin 800m. Eihän ne tolleen näytä juuri millekkään, mut ku asentaa kalenteriin ympyrän aina noiden päivien kohdille niin huomaa, jotta tiuhaan on tullut kisapaitaa päälle nyvittyä.

Tämä tarkoittaa, että varmaankin pidän ihan totaalisen lepopäivän joko la tai su, saas nyt sitten nähdä kumman valkkaan. Saatan jopa valkata molemmat, jos oikeen innostun revittelemään.

Muutenkin ensi viikosta pitäsi ruveta harjoittelemaan kohti syksyn koitoksia, ja sehän taasen tarkoittaa sitä, että määrää tullaan mättämään -ainakin jossain vaiheessa. Alkuun hissutellaan keveesti ja vähän puoleisesti, mut toivottavasti jossain vaiheessa vähän enemmänkin, jos ei muuten niin edes painontarkkailun kannalta.

Tänään en viittinyt käydä kuin yhden 12 km keveen/palauttavan lenkin veivaamassa. Kelin puolesta oli ainakin juoksijanilma; vettä, tuulta ja +7astetta.