Tänään oli jo pakko yrittää tiestölle, sillä makoileminen ei sovi mun ruholle saati luonnolle, eli aamusella venyin 8 km lenkkiin. Jalat ovat pikkuisen turrat, mut eipä sellaista perus_maraton_tukko_jöötiä. Tietysti maratonin juoksemisesta ei ole kuin muutama vuorokausi, joten vielähän noi lihat voi ihan hyvin tukkoonkin napsahtaa.

Iltamassa oli tarkoitus lähtee vähän romanttisesti soutelemaan sisäsoutulaitteella. Nyt ku rupesin inventoimaan omaa halukkuutta tarkemmin, niin eipä löytynyt tarpeellistä määrää henkistä-kapasiteettia mihinkään liikuntaan, joten vietetäänpä ilta sohvaperunoidessa. Telkkaria en ainakaan aukaise SAATANA, ehkä pikkuisen kaljatölkkiä saatan aukaista - ihan vähän raotan, korkeintaan pari(kymmentä).

Huomenissa pitäsi jotain käärmeslientä ruveta napostelemaan, sillä pitäsi saada jalat asennettua HELVETIN herkkään tilaan torstain Marskin kisoja ajatellen. Pitänee soitella Kamikselle ja kysäistä siltä parhaat vinkit tähänkin kärmes_dilemmaan PERKELE. Luultavasti juoksulenkuttelu olisi vanhin voitehista...