Aamusella rämppäsin kuntopiiriä reteen kutkulleen. Kuolettavan pitkän tunnin jälkeen rupesin lataamaan maksimiannosta aamiaista omatekoisesta puffeepöydästä. Nakkeilin perus-settiä eli kaurapuuroo, kananmunia, raejuustoo, maitoa ja pari stoganaa kaffetta kitusiin.

Surffasin pimeinä tunteina netin lävitte ja yritin soitella Terosta treeniseuraa illan koettelemuksiin, mut enpähän häntä tavoittanut.

Eilisestä rajaviestimaraton kyselystä tulikin mieleen, jotta voisihan laittaa vaikka linkin tosta edellisestä kisasta näkyville. Vaikka olinkin joskus päättänyt etten sitä rupee täällä levittelemään.

Onpahan meikäläisen tarinat sen verran vähissä ja surkeita tätä nykyä, että laitetaan nyt tämäkin tänne SAATANA. Mun päätöksethän pitäävät AINA ja iänkaikkisesti, se on varmaa PERKELE .

Iltamassa käyn veivaamassa "aerobista" 1,5-2 tuntia, ja varmaankin pääpaino tulee olemaan soutamisessa, ehkä vähän sisäsauvakävelyä, spinningpyörää (ja kuntopiiriä), mut ilta kertoo sit tarkemmin. Aerobinen on lainausmerkeissä sillä tietäähän sen jos meikäläinen hyppää soutukoneeseen, niin sykkeet eivät pysy alle aerobisenkynnyksen kuin maksimissaan 6 minsaa.