Sporttaaminen on alkanut puremaan meikäläisen yleisoloon sen vertaa mukavasti, että eilen illalla treenin jälkeen nukahdin sohvalle HETI kymppiuutisten jälkeen(vaikka enhän mie oikeesti mitään telkkaria kattele). Pari viikkoahan tulikin valvottua vähintään kolmeen saakka.

Muutenkin tein eilisessä treenissä sellaisen havainnon, että vaati tauon jälkeen muutaman harjoituksen, ennenkuin aineenvaihdunta alkaa ropottamaan normaalisti. Nimittäin normaalistihan meikäläinen hikoo kuin sika jumppailessa, mut pari kuntoilusessiota meni ennekuin ns normaali (sikamainen) hikoaminen alkoi.

Aamulla olinkin tikkana ylhäällä Tarvasselassiemaisesti neljän hanurissa. Jouduin himpun odottelemaan, ku salille ei pääse ennen puolta kuutta. Kahvia kittailin vatsan kuralle ja henkisesti latauduin keveeseen crossari nytkyttelyyn, ja senhän kävinkin suorittamassa melkeistä hetimmiten ku oli mahdollista.

Kotona suoritin normaalit huollot eli rojut kuivumaan ja aamiaisen naamariin. Pari tuntia jaksoin vahdata nettiäkin aktiivisesti, kunnes päätin ottaa muutaman tunnin päkkärit. Nappasin unta kuulaan pari tuntia, ja sen jälkeen kävinkin vääntämään lounasta. Tällä kertaa jätin jäätelöt syömättä, ja yritin syödä suht terveellisesti, eli grillimakkaraa pekonilla, majoneesia palanpainikkeeksi sekä läskisoosiä jälkiruuaksi.

Pienen sulattelun jälkeen läksin tykittämään päivän toista sessiota, ja lykin taas tunnin keveetä. Nyt loikoilen vuorokauden, kunnes on aika tehdä kovempi harjoitus.