Vinkkinä annan kaikille PERSVERSSEILLE inehmoille, joiden viisaudenhammas leikataan. Kun siihen SAATANAN monttuun puskee törkyä, sitä ei kannata huuhdella vesisuihkulla pois. Vaikka nyt sortuisitkin huuhtelemaan, niin kannattaa tehdä se hyvin heikolla paineella.

Nimittäin kävi korpeemaan noi ruuan tähteet siellä kolossa, joten yritin niitä metsästää pinseteillä, topsipuikolla, hammastikulla sekä harjalla, ja varsin tuloksetonta touhahan se oli. Niinpä sainkin kuningasajatuksen; käsisuihkulla maksimipaineella tähteille kyytiä.

Olinhan jo valmiiksi VITTUUNTUNUT niihin tikkeihin ja repinyt ne jo 2. päivänä, ku tuntuivat painavan koko ajan suussa. Iskin paineella vesisuihkua siihen hampaankoloon ja tuli kyllä TOSI puhdasta. Ne viiltohaavat vai lepattivat, ku meikäläinen sydämeni kyllyydestä rupesin niitä puunaamaan. Sieltä lenteli omenan palaset ja salaatit, joita en ollut visiin nauttinut viimeiseen 3 päivään. Kyllähän sieltä lähti se VITUN verihyytymä klönttikin samalla vaivalla, ja tiettävästi hermonpäät ovat nyt erinomaisesti näkysällä. Tämän loistokkaan operaation jälkihuumassa purukalusto, sekä puoli päätä ovat olleet aivan LIEKEISSÄ. Särkylääkkeitä kuluu taas ihan VITUSTI.

Aamulla kävin juoksemassa 15km keveetä ja lonkkassa ei mitään kipuja. Ruskoja vetelin into piukassa, ku olin niin tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen. Iltaharjoituksena soutua 30min ja uintia 40min. Ruho himpun nuutunut tästä pläjäyksestä.

Edit: Näkyy hajottavan pahemman kerran meikäläisen ajatusta tää jatkuva hammassärky. Niin ei pysty tuottamaan minkäälaista järkevää tekstiä SAATANA. Virheitäkin pirusti, joten voisin boikotoida kirjoittelua, kunnes alkaa taas olla kivuton kolo ja olo...