Aamulla tuli sit käytyy lenkillä. Sen jälkeen kaikki normaalit kuviot ja piti suunnistaa duuniin. No olin tietty unohtanut katiskaan valot päälle ja sehän ei suostunut inahtamaankaan. No onneksi sain pummattua joltain aamuvirkulta muutaman voltin. No perhanan akku oli varmaan mennyt niin finaaliin, jotta auto sammui sit itsestään. Käsittämätöntä nimittäin. Joo sen jälkeen alkoi taas voltin pummaaminen. Lopulta sain sen PASKAN käyntiin, nimittäin toisen aamuvirkun pirssillä. Siitä lähdin kurnuuttaa talla tiskissä kohti työmaata. Duuniin ajaessa rupesi kiesi nyhtää ja nykii aivan perkeleesti. Aivan kuin pieni kengurulauma asuisi bensatankissa. Siellähän on tietty aitoo venäjän menovettä ja sitäki melko vähän puoleisesti. Joten kaahasin sit nesteelle. Siellä taas helvetillisten ongelmien ja voltin pummaamisten jälkeen pääsin taas liikkeelle. Arvelin käydä vähän kaahailee isolla tiellä, jotta akku latautuisi ja bensat sekoittuisivat parempi laatuiseksi. No lopun viimein tunnin myöhässä pääsin ropottamaan.

Töissä sit tarpeeksi kiduttuani pääsin taas -ahh niin ihanan romuläjän kimppuun. Eihän se PERKEELEEN luoma rakkine taaskaan inahdakkaa. Pikkaisen kävi hermot kireellä ja meinasin muotoilla sen pellit golf-pallomaisella kuvioinnilla. Kummiski Teemu tuli pelastavana enkelinä ja heitti voltin. Siitä sit läksin ViitaSutena painamaan varaosakeskuskeen. Sieltä ostin uuden akun ja sytytystulpat. Vaihdoin ne romuläjään reippaaseen 15 minsaan. Ohikulkijat kattoivat ku meikäpoika on valkoinen paita päällä ja kravatti kaulassa(harvoin ovat päällä). Asennan "autoo" ja raivoon ku heikkopäinen. Sit vielä piti yritää kuunnella muka kiinnostuneena, jonkin lähes veteraanin intti-juttuja, ku toi puku vetää kaikkia ihmeellisyyksiä puoleensa. No sit läksi käyntiin normaalisti, mut lähteekö vielä aamulla -sen kertoo sit aamu...

Kohta lähen vetämään ratatreenejä, ja ainakin mielentila on sopiva kovaan treeniin. Saisi vielä elimistönkin viritettyä sopivaan kuosiin, niin hyvää tulosta voisi tulla.