Kaikillahan on ollut ihan HELVETELLINEN ikävä, keskittymisvaikeuksia, huimausta sekä muutenkin ontto ja kaihoisa olo, kun ette ole päässyt lukemaan päivän PASKAISANNOSTA meikän elämästä. Eilen oli vähän vieteri suorana, joten ei vaan jaksanut paljoo tarinoida.

Nimittäin eilen iltana rupesi vattassa kuplimaan, korventamaan sekä vessassakin sai käydä vallan kiitettävällä tahdilla. Vissiinkin jonkin sortin vatsakatarri iskenyt tai vastaava. Vatsan toimintahäiriö sinänsä kyllä yhtään ihme, sillä miehän natustelen syödä kaikki sapuskat huolimatta siitä, että olisivat vuoden viimeisestä myyntipäivästä, tai vaikka olisivat tippunut näppärältä kokilta viisi kertaa valmistuksen aikana lattialle.

Aamu valkeni samoissa merkeissä kuin ilta meni, eli kävin PASKALLA nelisen kertaa ennenkuin pääsin ovesta pihalle. Piti vielä ottaa normaalia aimompi tukku paprua taskuun, ku olin varma, että lannoitus hommiksi lenkki menee. Juoksin 8km keveetä ja yllätyksekseni ei tarttenna kertaakaan pysähtyä lallattelemaan lannoitetta käsivaralta. Lenkin jälkeen kyllä siitäkin etestä sitten.

Päivän epistolana oli vetoharjoitus ja vähän jännitti vatsan toiminta. Kävin vejättelemässä treenin Joensuu Areenalla ja ohjelmassa oli VR3+vetoja 3k-400m+VR3. Meno oli todella PERSEESTÄ, eikä mitenkään päässyt vauhteihin. Mihinkään ei koskenut, mut jalat olivat voimattomat enkä kovempaa vain päässyt, vatsakin toimi moitteetta koko treenin ajan. Vissiin se kunto on sitten niin PASKA kuin olen olettanutkin.

Samalla reissulla katsastin Kamiksen biilinkin, sillä PeräBerberiassa moinen kustantaa 101euroa ja Joenkaupungissa 34 egee. Kohtuu VITTUMAINEN hintaero ettenkö sanoisi -vai häh?! Tästäkin olisi hieno juttu varastossa, tai tarkemmin sanottuna Kamiksen polttimen vaihtotaidosta, mut en jaksa vanhaa miestä tänään kiusata. Onhan hänellä tarpeeksi stressiä sekä murhetta Kamiksena olemisestakin.