Tänään kävin veivaamassa Teron kanssa Vuoksella reilu 20 km todella keveetä. Keli oli melkoisen kurja, ja IDIOOTTINA en tietystikkään tajunnut laittaa vaatetta tarpeeksi. Meinasi nimittäin väliin paleltaa aika HELVETISTI. Kummiskin lenkin jälkeen fiilis oli mitä mainioin.

Lääkärikin soitteli, ku olivat saanet sen holtterointi-aparaatin muistikortin tyhjättyä. Jo vain sieltä löytyi jonkinmoinen rytmihäiriön tynkä, ja sen tiimoilta olisi lähete Meilahteen menossa. Siellä kuulemma tunkeevat tähystimet sydämeen(jos vain löytäävät multa sellaista). Sen tiedän; kun meikälle jotain tähystimiä survotaan, niin kaikki lekurit ovat SUPER-VITTUUNTUNEITA mun persoonaan, jotta tähystin survotaan TAKUULLA hanurin kautta PERKELE. Pelipaikoille päästyään kuumottaavat jonkin hermonpään poikki, sittenpähän syrämeni pitäsi lakata lyömästä -ylimääräisiä iskuja.

Operaation ei pitäsi vaikuttaa mitenkään SURKEAAN wannebe urheilijan eloon, tai sydämen tehoon pumpata verta. Tää oli ihan messevä uutinen, varsinkin ku ei tartte operaation tiimoilta hirveen pitkää taukookaan pitää. Puhutaan ihan ykköspäivistä, näin ainakin tarinoi lääkäri-setä meikälle.

Joskus lissää...